Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriTeknolojiXiaomi

Yeni Bir Oyuncu Telefonu Daha! Tencent Games Ve Black Shark mı??

PUBG: Mobile ve Arena of Valor gibi yüksek hasılatlı oyunları ile mobil oyun dünyasında çok güçlü olan Tencent, Black Shark ile yeni bir telefon çıkaracak!

Bir zamanlar oyuncu bilgisayarı toplamak için yarış yapan gençler, günümüz de bu işi daha zahmetsiz olan “Oyuncu Telefonları” ile yavaş yavaş azaltmış durumda. Ülkemiz de her ne kadar oyuncu telefonlarını tercih eden insan az olsa da, dünyada işler öyle değil. E hal böyle olunca, büyük firmalar da kolları sıvıyor. Dünyanın en büyük oyun şirketi olan ve bir süredir telefon sektöründe “PUBG: Mobile” isimli oyunu ile gündemden düşmeyen Tencent Games, Xiaomi’nin özgürleştirdiği Black Shark ile ortak bir “Oyuncu Telefonu” yapma derdinde.

2019’un Temmuz ayında ROG Phone II Tencent Edition’u Asus ile birlikte piyasaya süren firma, tecrübesinin de verdiği güven ile Black Shark’ın kapısını çaldı. Yapılan anlaşma sayesinde de mobil oyun pazarına hitap edecek telefonları Tencent ile birlikte piyasaya sürecek olan Black Shark, iddialar doğrultusunda yeni çıkaracağı Black Shark 3 modelinde Tencent’den yardım alacak.

Asus ROG Phone II
Asus ROG Phone II

Tencent ve Black Shark bize ne sunacak?

Henüz taze bir bilgi olduğundan Black Shark ile Tencent’in projeleri hakkında kısıtlı bir bilgiye sahibiz. Ancak şuana kadar ki en büyük iddia olan Black Shark 3 ile ilgili bir takım detayları sizinle paylaşalım. Daha önce bir çok iddia ile gündeme gelen Black Shark 3‘ün; 5G desteği, 120Hz QHD bir ekran, SnapDragon 865 ve 16 GB’a kadar RAM kapasitesi ile gelmesi oldukça yüksek bir ihtimal. Kafalarda ki en büyük soru işareti ise “Acaba bu ikili başarılı olabilecek mi?”

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu