Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Samsung Yine Sınırları Zorlayacak!

Şu sıralar katlanabilir ekranlar üzerinde çalışan Samsung yine sınırları zorlamaya hazırlanıyor. Şirket 1000ppi piksel AMOLED ekran üretecek.

Bir yandan katlanabilir telefon ekranları diğer yandan da akıllı telefonlar üreten Samsung yine sınırları zorlamaya hazırlanıyor. Birbirinden farklı 6 telefonunu Hindistan’da piyasaya sürmeye hazırlanan şirket dikkatleri üzerine çekiyor. Ülkemizde de oldukça sevilen şirket bu yılın başından bu yana da güncellemeler yayınlıyor. Özellikle Android 11 tabanlı güncellemeleri ile beğenileri toplayan şirket geçtiğimiz haftalar da artık iddialı kameralar üzerinde çalışmayacağını duyurmuştu. Bugün gelen bilgiler ile şirketin iddialı ekranlar üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Kamera alanında Sony’nin teknolojisini kabullenen Güney Koreli şirket kamera konusundaki tutkusundan geçtiğimiz haftalar da vazgeçti. Kamera tutkusundan vazgeçip ekranlara yönelen şirket günümüzde katlanabilir ekranlar üzerinde çalışıyor. Şirket yakında 1000ppi yoğunluğa sahip bir ekranı karşımıza çıkaracak.

Samsung
Samsung

Samsung 1000ppi AMOLED Ekran Üretecek

Aslında söz konusu Güney Koreli şirketse bu tür gelişmelere şaşırmaz olduk. Yepyeni teknolojileri karşımıza çıkarmaya devam eden şirket, yeni ekranı ile dikkatleri üzerine çekecek. Bugün ortaya çıkan gelişmeler neticesinde şirketin 1000ppi yoğunluğa sahip AMODEL bir ekran üzerinde çalıştığını öğrendik. Yüksek çözünürlüklü yeni ekranı ile görüntüleri daha farklı bir boyuta taşıyacak olan şirket ekranların da daha iddialı olacak. Bazı iddialara göre AMOLED ekranlı telefonlar da artmaya devam edecek. 2021 yılı içerisinde piyasadaki telefonların yüzde 40’ı AMOLED ekranlı olacak. Tabii bunun sadece bir iddia olduğunu belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu