AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneTeknoloji

Apple WWDC 2017 etkinliğinde neler duyuracak?

Apple WWDC 2017 etkinliğinde neler duyuracak? Konuya ilişkin bir açıklama KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo’dan geldi. Kuo’nun Apple haberlerinde oldukça güvenilir bir analist olduğunu yeri gelmişken belirtelim.

Apple WWDC 2017 etkinliğinde neler tanıtılacak?

5-9 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Apple Geliştiriciler Konferası’nda iOS, MacOS, watchos ve TVOS işletim sistemlerinin yeni sürümleri tanıtılacak. Kuo bunlara ek olarak bazı yeni ürün tanıtımlarının da yolda olduğunu belirtiyor. İlk olarak uzun zamandır tanıtılması beklenen 10.5 inçlik iPad Pro modeli. Analiste göre 10.5 inçlik iPad Pro, 9.7 inç ekranlı iPad modelleriyle aynı kasa ebatlarına sahip olacak, ancak Apple yeni modelde ekran çerçevelerini önemli ölçüde azaltacak.

Apple WWDC 2017
Apple WWDC 2017

Etkinlik kapsamında tanıtılması beklenen bir diğer ürün ise Siri destekli akıllı bir hoparlör. Dokunmatik bir ekrana sahip olması beklenen ürünün özellikleri ve nasıl bir tasarıma sahip olacağı merak konusu. Farklı kaynaklar ise akıllı hoparlörün yıl sonunda tanıtılabileceğini gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde 2017 model iPhone SE modeline ait olduğu iddia edilen birkaç görüntü yayınlandı. Cam arka yüzeye sahip olduğu görülen telefonun etkinlik kapsamında tanıtılıp tanıtılmayacağı şu an için bilinmiyor.

Hangi Android Telefonlar Bankalar için Güvenli Değil?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu