Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S10 Lite / Galaxy A91 her açıdan karşınızda!

Yakın zamanda sızıntı haberlerine en fazla konu olan telefonlar arasında Galaxy S10 Lite  modelini sayabiliriz. Önümüzdeki günlerde tanıtılacak telefonu bazı ülkelerde farklı bir isimlendirme altında görmemiz de olası görünüyor.

Steve H.McFly namı diğer @OnLeaks bir kez daha popüler bir telefonu daha tanıtılmadan her açıdan karşımıza çıkardı. Kaynağın aktardıklarına göre sözü edilen telefon birçok ülkede Galaxy A91 ismiyle çıkış yapacak. Bazı ülkelerde ise Samsung’un isim tercihi GalaxyS10 Lite olacak.

Galaxy S10 Lite, Galaxy S11 serisinin provası olacak

Bir süredir Galaxy S11 serisi için dillendirilen merkeze konumlandırılan ön kamera ve karesel bir bölge üzerine oturtulan arka kamera detaylarını S10 Lite ya da diğer adıyla Galaxy A91’de göreceğiz.

Galaxy A91 ve GalaxyS10 Lite, Güney Koreli teknoloji devinin daha önce Galaxy A90 5G modelinde yer verdiği Snapdraogn 855 işlemcisinden güç alacak. 8GB RAM + 128GB bellek biriminde eşlik edeceği telefonda dört arka kameranın yer aldığı görülüyor.

Telefonda ana kameraya ek olarak geniş açılı bir sensör, özel bir derinlik kamerası ve 5x’e kadar optik yakınlaştırma gerçekleştiren periskop benzeri bir kamera göreceğiz.

Android 10 ve One UI 2.0 yazılım birimine sahip olacak telefonda pil 4.500 mAh büyüklüğünde ve bu pil 25 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Son olarak Galaxy A91 12 Aralık tarihinde tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu