Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknolojiWindows

Windows ile Android Birleşiyor! Honor Müjdeyi Verdi!

Microsoft, Windows ile Android işletim sistemlerini entegre kullanmak için yeni uygulamasını Honor ile duyurdu. İşte detaylar.

Microsoft, bir süredir Android telefonları Windows 10 bilgisayarlara bağlamanın bir yolunu sunuyor.Bilgisayarlar Windows 11’e geçtikçe şirket uygulamayı güncellemeye karar verdi. Windows ile Android çok yakında entegre bir şekilde çalışacak. Your Phone uygulamasının yeni bir adı var. Bu uygulama Phone Link olarak isimlendirilecek.

Yeni uygulama önceden bildirim almanızı sağlayan tamamen yeni bir arayüz sunuyor. Ayrıca yazılım devi, Honor ile bağımsız telefon markasının seçkin cihazlarına destek sağlayacak bir ortaklığa da imza attı. Windows 11, telefonunuza bir eşleştirme uygulamasını otomatik olarak indirmeye başlayan bir QR kodunu tarayarak akıllı telefonları bağlamayı kolaylaştıracak. Şimdiye kadar, Microsoft Store’dan manuel olarak indirmeniz gerekiyordu. Bu uygulamaya ayrıca artık Telefon Eşlikçiniz yerine Windows’a Bağlantı olarak adlandırılan yeni bir ad verildi.

Microsoft’un yeni işletim sistemi birçok tasarım geliştirmesi getirdi. Daha fazla renk paleti kontrolü var ve genel uygulama Windows 11 gibi görünüyor ve hissediyor. Honor ile ortaklık, Honor Magic V, Magic4, Magic4 Pro, Magic4 Ultimate ve onların Magic3, Magic3 Pro, Magic3 Pro+ öncülleri için telefon uygulamalarını çalıştırmayı ve PC’de gezinmeyi kolaylaştıracak.

Apple gibi bir ekosistem oluşturma yolunda bu büyük bir adım. Telefon üreticileri PC yazılımları geliştirme konusunda çok yetersiz. Bu yüzden Windows ile anlaşma yapılması en mantıklısıydı. Geç gelen bu duyuru ile Windows PC’lerle Android telefonlar bir ahenk içerisinde aynı iPhone ve Mac ikilisi gibi çalışabilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu