Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi dört kenarı kavisli telefon ile rakiplerine meydan okuyor

Fiyat / performans odaklı telefonlarla kullanıcı dostu markaların başında gelen Xiaomi, son dönemlerde taklitçilikten sıyrılıp yeniliklerle dikkat çekmeyi başarıyor. Mi Mix 3’te kızaklı telefonu kullanıcıların beğenisine sunan Xiaomi, şimdi ise mobil dünyasında bir devrimi gerçekleştirmek istiyor. Xiaomi dört kenarı kavisli telefon için Dünya Fikri Mülkiyet Ofisi’ne başvuruda bulundu.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Samsung Galaxy S6 edge ile iki kenarı kavisli tasarımın öncüsü olurken, Xiaomi alt ve üst kısımları da kavisli hale getirip bu anlayışı daha ileri taşıyor. Patent başvurusuna bakıldığında görünürde bir ön kamera bulunmuyor. Xiaomi’nin burada ön kamerayı ekrana gizlediği tahmin ediliyor.

Xiaomi dört kenarı kavisli telefon
Xiaomi dört kenarı kavisli telefon

LetsGoDigital tarafından fark edilen patent başvurusunda telefonun arka tarafında çift kamera bulunuyor. Telefonu üzerinde ayrıca yakın zamanda tanıtılan Meizu Zero ve vivo APEX 2019 modellerinde olduğu ne bir buton ne de bir giriş bulunuyor.

Xiaomi’nin devrim yaratacak bu telefonu ne zaman piyasaya çıkaracağı belli değil, fakat  önümüzdeki süreçte önemli bir etkinlikte telefonun bir konseptini görmemiz mümkün olabilir.

Huawei’den Mate 20 Pro ve P20 Pro için Sevgililer Günü kampanyası

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu