Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Google’sız Huawei Mate 30 Pro kullanıcı kitabı sızdı! Özellikler fora

Yarın tanıtımı gerçekleştirilecek Huawei Mate 30 Pro el broşürü sızdırıldı. Böylece tüm özellikler de resmileşti. Peki yeni ne var?

Huawei yarın yapacağı bir lansman ile yeni nesil Mate 30 ve Mate 30 Pro tanıtımını yapacak. Geçtiğimiz Huawei P30 Pro lansmanına gazeteci olmayan insanları bile davet eden Huawei bu lansman için Türkiye’den kimseyi çağırmadı. Zira telefonun ülkemiz pazarına giriş yapıp yapmayacağı belli değil ama anladığımız kadarıyla ülkemizde ilk etapta yeni telefonların satılmayacağını düşünüyoruz. Özelliklerini ve detaylarını paylaştığımız Huawei Mate 30 Pro kullanıcı kitabı ya da el broşürü desek daha doğru olur bugün paylaşıldı ve görseller de bize tüm detayları verdi.

Öncelikle daha önce söylediğimiz Kirin 990 yonga seti 5G desteği ile satılacak ve ayrıca bir LTE versiyon bulunmayacak. Zaten sırf buradan bile telefonun ülkemizde satılmayacağını ve neden aradan aylar geçtikten sonra P30 Pro‘ya 2 farklı renk eklendiğini de ortaya koyuyor. Ekran tarafında ise 88 derece eğimli çentikli bir ekran kullanılacak. Bununla birlikte beklendiği gibi IP68 su ve toza dayanıklılık da telefonda olacak

Kamera tarafında ise 40 megapiksel ana, 40 megapiksel telefoto ve 8 megapiksel geniş açı lens bulunacak. Dördüncü kamera ise ToF kamera olacak. Çinli kaynaktan yaptığımız çeviride telefonun 7680 fps değerinde yavaş çekim yapacağı söyleniyor ama bu ne kadar gerçekçi bir durum bunu da bilemiyoruz.

Mate 30 Pro  3.5 mm kulaklık jakına sahip olacak. Bununla birlikte 40 watt kablolu ve 27 watt kablosuz şarj desteği olan 4.500 mAh pil gücü telefona eşlik edecek. Özellikle 3,5mm kulaklık işini sevdik.

Samsung DEX özelliği gibi Huawei de masaüstü modunu geliştirerek karşımıza çıkıyor. Ne sunacak hep birlikte göreceğiz…

Kamera özellikleri ile öne çıkartılacak bu telefon Google uygulamaları ile gelmezse büyük bir pazar payı kaybeder. Google uygulamaları ve söylendiği gibi Instagram, Facebook, Twitter, Facebook ve özellikle WhatsApp gibi uygulamalar da telefonda çalışmaz ise Huawei bu telefonu global pazarda kesinlikle satamaz…

Yarın tüm detayları sizlerle paylaşacağız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu