Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobiroller

Apple Watch Series 7 Kullanıcısını Hastanelik Etti

Sağlık özellikleri ile ön plana çıkan Apple Watch Series 7 kullanıcısını hastanelik etti. Ancak bu sefer sorun Apple’dan kaynaklanıyor.

Apple Watch Series 7 bu sefer çok farklı bir şekilde kullanıcısını acil servise bir kullanıcı gönderdi. Genelde kalp krizinin önüne geçmek için bu tip olaylara şahitlik yapıyorduk. Ancak bu sefer olay çok farklı. Apple Watch bir kullanıcıya büyük bir zarar verdi.

Aktarılan bilgilere göre kullanıcı saatin arkasına baktığında, arka kısmın çatladığını fark etti ve ekranda saatin sıcaklığının çok yüksek olduğuna ve soğuması için kapanması gerektiğine dair bir uyarı görüntülendi. Bu, müşterinin sonunda soruşturma açan bir yöneticiyle bağlantı kurduğu Apple Destek ile yapılan bir çağrıya yol açtı.

Apple yetkilisi, Apple Watch kullanıcısına Apple’dan haber alana kadar saate dokunmamasını söyledi. Ancak ertesi sabah durum daha da kötüydü. Saat daha da sıcaktı ve ekranın çatlamasına neden oldu. Saat sahibi daha sonra Apple için bazı resimlerini çekmek için cihazı aldı ve cızırtılı sesler çıkarmaya başladı. Bu yüzden cihaz patladığında kanepesinde yanık izleri bırakarak onu pencereden dışarı atmaya çalıştı.

Kurşun zehirlenmesinden endişelenen kullanıcı, Apple Watch’ta birini zehirlemeye yetecek kadar kurşun olmamasına rağmen acil servise koştu. Temizlenip serbest bırakıldıktan sonra, kullanıcı bir kez daha Apple ile iletişime geçti ve sorununun öncelikli olduğu ve bu Pazartesi Apple’dan haber alacağı söylendi. Ancak, Apple çok daha geç geri dönüş yaptı.

Apple Watch Series 7

Apple, laboratuvarlarında incelenebilmesi için saati aldırdı. Ancak müşterisinden olay hakkında sessiz kalmasını gerektirecek bir belge imzalamasını istedi. Apple’ın bu olayın üzerine kapatmayı çalışması büyük tepki alacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu