Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P20 Lite Android 9 Pie / EMUI 9.1 beta güncellemesi başladı

Huawei P20 Lite Android 9 Pie / EMUI 9.0 güncellemesinin beta kayıtları bir hafta önce sessiz sedasız başlatıldı. Huawei çok geçmeden popüler orta segment telefonu için güncellemeyi başlattı. Güncelleme sürpriz bir şekilde EMUI 9.1 sürümünü getiriyor. Bu yeni versiyonun halihazırda sadece Huawei P30 serisinde yer aldığını belirtelim.

Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…

Huawei P20 Lite Android 9 Pie beta sürümü dağıtımda

P20 Lite için başlatılan beta güncellemesi ANE-LX1 9.1.0.121 (C432E4R1P3log) yapı numarasını taşıyor. Avrupa’da bazı kullanıcılar tarafından indirilebilen yeni sürümün beta seviyesinde yani henüz kararlı bir yapıda olmadığının altını çizelim. Dolayısıyla beta kaydı yaptırırken olası hataları göz önünde bulundurmanızı istiyoruz.

P20 Lite için Android 9 Pie güncellemesinin ne kadar süre beta seviyesinde kalacağını bilmiyoruz, fakat daha önceki gelişmeler nisan ayında kararlı güncellemenin yayınlanacağı yönündeydi. Bu ay ya da en geç mayıs içerisinde telefonun yaygın şekilde EMUI 9.1 sürümüne yükseltileceğini düşünüyoruz.

Huawei’in Android 9 Pie / EMUI 9.0 güncellemesine dahil ettiği tüm gelişmeleri alt bölümdeki haberimizde bulabilirsiniz.

Huawei Mate 10 Pro için Android 9 Pie güncellemesi başladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu