Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Uygun Fiyatlı Huawei Nova 9 SE Yakında Geliyor! İşte Özellikleri

Şirketin yaklaşan uygun fiyatlı telefon serisi Huawei Nova 9 SE, yeni detayları ile gündeme oturdu. İşte cihazın son gelişmeleri.

Telekom devinin yakında Huawei Nova 9 SE modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu akıllı telefon, Huawei Nova 8 SE serisinin halefi olacak. Yaklaşan akıllı telefon modeli, birkaç sertifika sitesinde ortaya çıktı ve yeni izlenimlerini sektöre sundu. Gelin onlara göz atalım.

Huawei Nova 9 SE için Sesler Yükseliyor

NTBC, EEC ve WiFi Alliance gibi sertifika yetkilileri tarafından onaylanan akıllı telefon, JLN-LX1 model numarası ile gelecek. Ne yazık ki, sertifikalar akıllı telefon hakkında fazla bir şey söylemiyor ancak bu sayede cihazın varlığı doğrulanmış oluyor.

Listeye göre, akıllı telefon bilinmeyen bir Android işletim sistemi üzerinde çalışacak. Uluslararası pazarlara EMUI ve Çin’e HarmonyOS ile gelmesini bekliyoruz. Ayrıca cihaz çift bantlı Wi-Fi bağlantısı sunacak.

Huawei Nova 9 SE

Ek olarak, Nova 9 SE’nin yeniden markalanmış bir Honor 50 SE olma ihtimali var çünkü JLN-AL00 model numaralı bu akıllı telefon, TENAA üzerinde görünmüştü. Böylece, Nova 9 SE’nin, özelliklerini Honor 50 SE’den alabileceğini söyleyebiliriz.

TENAA listesine göre akıllı telefon, 2.4 GHz frekansta çalışan sekiz çekirdekli işlemci, 8GB RAM + 256 GB dahili depolama, 3.900 mAh pil kapasitesi ve 66W hızlı şarj gibi özellikler getirecek. Son olarak ise cihaz, mavi siyah ve beyaz renklerde gelecek. Uygun fiyatlı olması beklenen akıllı telefonun lansman tarihi henüz kesin değil. Gelişmelerini kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu