Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Note Serisi İçin Şok Açıklama! Olamaz… Olmamalı…

Samsung Galaxy Note serisi hakkında çok önemli bir açıklama geldi. Merakla beklenen Galaxy Note 21 serisi olacak mı olmayacak mı?

Takvimler Eylül 2011’i gösterdiğinde Samsung Galaxy Note adını verdiğini bir telefon duyurdu. 5.3 inç gibi o zaman devasa diyebileceğimiz bir ekran boyutuna sahip olan telefon devam eden yıllarda Android ekosisteminin lokomotifi diyebileceğimiz bir serinin başlangıcı oldu aslında. Samsung aradan geçen  10 yıllık sürede pek çok Note serisi telefon duyurdu ve Note 7’yi bir kenara koyarsak her telefon kendi döneminin en iyilerinden biri oldu.

Elveda Samsung Galaxy Note Serisi!

S-Pen kalem ile birlikte benzer bir kullanım deneyimi sunan telefon serisi için yolun sonuna gelmiş olabiliriz. Beklendiği gibi bu yıl herhangi bir Galaxy Note serisi telefon tanıtılmayacak. Konuya ilişkin açıklama Samsung CEO’su Dong-jin Ko’dan geldi. Hissedarlar toplantısında konuşan Ko, Samsung’un S-Pen desteğini zaten Galaxy S21 Ultra modelinde sunduğunu dolayısıyla yılın ikinci yarısında Note serisi bir telefon tanıtımının gerçekleşmeyeceğini bildirdi.

Galaxy Note 20 Ultra fiyatı

Kore teknoloji web sitesi DDaily’nin aktardıklarına göre Samsung bu yılın ikinci yarısında Note serisinde yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmeyecek. Fakat bu gelişme şirketin seriyi sonlandırdığı anlamına gelmiyor.

Galaxy Note serisinin rafa kaldırılacağına ilişkin ilk raporlar aslında Galaxy S21 serisinin lansmanından önce başladı. Serinin S-Pen kalem desteğiyle geleceği dolayısıyla Note serisine artık gereksinim duyulmayacağı o dönem ifade edildi.

Galaxy Note serisinin bu yıl tanıtılmayacağı (hatta beklentimiz bunan sonra hiç tanıtılmayacağı yönünde) açıklamasının ardından siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Galaxy Note serisinin yerini katlanabilir telefon mu alacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu