Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Nova 8 Pro Ekran Özellikleri ile Karşımızda

23 Aralık tarihinde tanıtılması beklenen Huawei Nova 8 serisi bir kez daha gündemde; Huawei Nova 8 Pro 120Hz’lik bir ekranla gelecek!

Bir süredir sürekli gündemde olan ve kamera tasarımıyla cezbeden Huawei Nova 8 serisi, şimdi de baba modelin ekran detaylarıyla karşımıza çıktı. Bi’ yandan Amerika’nın baskılarıyla uğraşan, bir yandan da yeni modeller ve yazılım üzerine çalışmalar yapan Huawei, Nova 8 Pro modelini 23 Aralık tarihinde tanıtacak. Peki yeni model; ve hatta yeni seri neler sunacak? Gelin bakalım…

Daha önceki iddiaların yanı sıra tazeleme hızıyla sızdırılan Huawei Nova 8 Pro, 60Hz, 120Hz ve adaptif mod seçenekleri ile kutudan çıkacak. Aslında son zamanlarda birçok cihazda yer alan bu menü, kullanıcıların gereksinimlerini tam anlamıyla karşılamak hedefiyle oluşturulmuş durumda. Eğer daha iyi bir batarya deneyimi istiyorsanız akıcılıktan kısarak 60Hz modunu, eğer “şarjım bi’ tık az gitsin; ancak telefonum akıcı olsun” diyorsanız 120Hz modunu ve eğer “duruma göre değişsin” düşüncesindeyseniz adaptif modu seçebiliyorsunuz (bu moda otomatik mod da diyebiliriz).

Bunun dışında iki modelden oluşacak olan Nova 8 serisi, Kirin 985‘den güç alan cihazlar kervanına dahil olacak. Hatırlarsanız bu yonga daha öncesinde Nova 7 serisinde de yer almıştı. Bunun dışında arka tarafta 64MP + 8MP + 2MP + 2MP çözünürlükte dörtlü kameraya sahip olması beklenen Nova 8 Pro, ön tarafta 32MP’lik bir kameraya sahip olacak. Ayrıca telefonda 66W hızlı şarj destekli 3.800 mAh kapasiteli bir pil yer alacak. Son olarak Nova 8’in 458 dolar, Nova 8 Pro’nun ise 611 dolar civarında olacağı söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu