Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Narzo 30 Kutusundan Çıktı! Redmi Note 10S’e Ciddi Rakip

Akıllı telefon pazarına giriş yapmaya hazırlanan realme Narzo 30 yeni bir kutu açma görüntüsü ile radarımıza takıldı. Tasarım güzel olacak.

Birbirinden farklı akıllı telefonlar duyurulmaya devam ediyor. 2021’in yarısına doğru ilerlediğimiz şu günler de yeni telefonlardan haberler gelmeye devam ederken pazar da hareketleniyor. Son zamanlar da realme UI 2.0 güncellemesi gündemimizde yer alırken bugün de realme Narzo 30 hakkında yepyeni detaylar ortaya çıktı. Yüksek performanslı bir yonga setine sahip olarak karşımıza çıkacak olan telefon, iyi bir pil deneyimi sağlayacak. Kullanıcılarına hem yüksek performans hem de uzun süren bir pil ile uzun ömürlü kullanım sunacak olan cihaz, 18 Mayıs’ta karşımıza çıkacak.

Aslında beklenen telefonla ilgili pek çok haber yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. 18 Mayıs’ta kullanıcıların karşısına çıkacak olan telefon, Narzo serisinin en yeni üyelerinden bir tanesi olacak. Bugün kutu açılış görselleri ile radarımıza takılan telefon, henüz Malezya’da piyasaya çıkmazken detaylar Malezyalı bir YouTuber’dan  geldi.

realme Narzo 30
realme Narzo 30

realme Narzo 30 Kutu Açılışı Yapıldı

Malezyalı bir YouTuber bugün beklenen telefon olan Narzo 30 için kutu açılış videosu yayınladı. Videoya şuan ulaşamasak da video esnasında çekilen bir kaç fotoğrafa ulaşmayı başardık. Görseller de cihazın tasarımı ve özellikleri kameralara yansıyan detaylar arasında yer aldı. Tasarımı bakımından oldukça hoş bir yapıya sahip olan cihaz, çift tonlu bir renge sahip. Parlak gümüş ile kameralara poz veren telefon, USB-C bağlantı noktası ile şarj oluyor. Yana monte edilmiş bir parmak izi sensörü ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan telefon, 6.5inç FHD çözünürlüğe sahip IPS LCD bir panele sahip. 48MP + 2MP  + 2MP üçlü kameraya sahip olan cihaz, ön tarafında ise 16MP’le yer veriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu