Akıllı TelefonAppleGeneliPhoneTeknoloji

iPhone 7 Plus pil ömrünü üç katına çıkarın!

iPhone 7 Plus pil ömrünü neredeyse üç katına çıkaran yeni bir pilli kılıf ünlü aksesuar üreticisi ZeroLemon tarafından geliştirildi. Apple’ın büyük ekranlı iPhone telefonunda 2.900 mAh büyüklüğünde bir pil yer alıyor. Söz konusu pil serisinin önceki modelleri ile karşılaştırıldığında az da olsa daha iyi bir pil süresi sunuyor. Ancak aynı segmette özellikle Android tarafında çok daha iyi pil süresi sunan telefonlar yok değil.

iPhone 7 Plus pil

iPhone 7 Plus kullanıyor ve pil kullanımında sıkıntılar yaşıyorsanız, ZeroLemon tarafından geliştirilen 5.000 mAh kapasiteli pilli kılıf derdinize dermen olacaktır. iPhone 7 Plus’ın kendi pil kapasitesi de göz önüne alındığında pilli kılıf sayesinde süresinin neredeyse üç katına çıkarmak mümkün.

Kılıf her ne kadar pil sorununu ortadan kaldırsa da zaten büyük bir kasaya sahip olan telefonu daha kalın (16 mm) ve daha büyük bir hale getiriyor. Kılıf üzerinde şarj durumunu gösteren dört adet LED bildirim ışığı yer alıyor. Ek olarak telefonu kılıftan çıkarmadan şarj etmek mümkün.

ZeroLemon firmasının iPhone 7 Plus için geliştirdiği pilli kılıf 15 Mart’tan itibaren Amazon aracılığıyla satışa sunulacak. Bir yıl garantiye sahip olan ürünün fiyatı 50 dolar. Ürünün satış sayfasına buradan erişebilirsiniz.

 

Foxconn CEO’su Apple üzerinden Trump’a ayar verdi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu