Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 9 hayal kırıklığı mı? Fiyat tek kriter midir?

Akıllı telefon pazarı son yılların en hızlı Mobil Dünya Kongresi’ne sahne olacak gibi görünüyor. Zira başta Samsung, Oppo, Xiaomi ve LG olmak üzere birçok üreticinin bomba gibi cihazlar ile MWC2019 etkinliğini hareketlendireceğini görüyoruz. Genellikle lansman yaklaştıkça farklı kaynaklardan sızıntılar ortaya çıkar ve telefon ile ilgili bilgileri, tasarımları ortaya koyar. Bu yıl 20 Şubat tarihinde Samsung Galaxy S10 ile aynı gün tanıtılacak olan Xiaomi Mi 9 sızıntısı ise bizzat şirketin CEO’su Lei Jun tarafından gerçekleştirildi ve telefon ile ilgili görseller ortaya kondu.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Mi 9 tasarımı nasıl?

Xiaomi kurucusu ve CEO’su Lei Jun telefonun sadece arkadan yüksek ışık altında çekilen görsellerini paylaştı ve bu şekilde baktığımızda telefon oldukça başarılı görünüyor.

Lazer kesim ile yapılan bu işçilik oldukça önemli ama telefonun önden de görsellerini sizlerle paylaştık ve önden bakıldığında Huawei‘nin orta segment P serisi telefonlarını bize hatırlattı.

Su damlası çentiği ve yan taraflardaki kalın siyah çerçeveleri ile bizde tam bir hayal kırklığı yaratan Xiaomi Mi 9 siz değerli okuyucularımızda nasıl bir hissiyat bıraktı bilemiyoruz ama hatırlarsanız yayınlanan görseller ile Mi Mix’in de alakasız bir tasarım olduğunu dün gibi hatırlıyoruz. Yani Lei Ju’nın paylaştığı görselleri referans olarak değil de lansman günü ele alınıp çekilen fotoğraflara bakmak gerekiyor…

Arkadaki üç kameranın dışa doğru böylesine çıkıntı yapması ise bizi ekip olarak oldukça şaşırttı. Zira bu noktada baktığınızda aslında pekte ince olmayan bir telefon görüyoruz ve bu kamera düzeni bize Resmi S2’yi hatırlattı.

Xiaomi Mi 9
Xiaomi Mi 9

Fiyatı ile en ucuz Snapdragon 855 çözümü sunsa da bizi tasarımı ile kesinlikle cezbetmeyen Xiaomi Mi 9‘un bu tasarım ile global pazarda başarılı olmasını pek beklemiyoruz. Siz hangi teknolojiyi koyarsanız koyun artık birçok kişi telefonların tasarımına para ödemek istiyor. Endüstriyel pazar değişiyor ve Xiaomi belki de ilk kez bu tasarımla bu pazarın gerisinde kalıyor…

Xiaomi Mi 8 SE hem fiyat indirimi hem de Android 9 Pie güncellemesini aldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu