AppleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

iMac Pro Yeni Tasarımı ile Yakında Geliyor

Apple’ın yepyeni tasarıma ve Apple M1 Max işlemciye sahip yeni iMac Pro modelinin çok yakında tanıtılacağı iddia ediliyor.

Cupertinolu teknoloji devi Apple, cihazlarını kademeli olarak güncelleyerek onları yeni Apple M’in ARM mimarisine aktarıyor. Apple Silicon’u alacak bir sonraki Apple cihazı iMac Pro olacak gibi görünüyor. Lansmanının ilginç bir şekilde birkaç ay içinde yapılması bekleniyor.

Bloomberg’den Mark Gurman’dan gelen yeni bilgilere göre, teknoloji devinin yaklaşmakta olan iMac Pro’su güncellenmiş bir tasarıma ve modern özelliklere sahip olacak.

Kaynak, 27 inç iMac Pro’nun Apple M1 serisi yonga seti ile donatılmış 24 inç iMac ile benzer bir tasarıma sahip olacağını yazıyor. Cihazın 120 Hz yenileme hızı desteğine sahip bir Mini LED ekran alacağı bilgisi de var.

Cihazın, geçen yıl piyasaya sürülen 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerinde bulunan Apple’ın yakın zamanda duyurduğu M1 Pro ve M1 Max yonga setine sahip olması bekleniyor. Cihaz, tıpkı MacBook Pro gibi 16GB RAM ve 512GB SSD ile gelebilir.

Apple’dan yaklaşmakta olan iMac Pro’su hakkında resmi bir açıklama şimdilik yok. Ancak kaynak, cihazın muhtemelen bir bahar etkinliğinde 2022’nin başlarında piyasaya sürülebileceğini iddia ediyor.

2022 iMac Pro

Şirket, Apple iMac Pro’nun yanı sıra AirPods Pro 2, Apple M2 SoC, yeni MacBook modelleri de dahil olmak üzere bu yıl birçok yeni ürünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 2022 yılında bir dizi yeni ürününü tanıtacak olan Apple, fiyat konusunda ise maalesef ki mütevazi davranmayabilir. Maliyetlerin artışını ürün fiyatlarına yansıtacak olan Apple’ın, yeni modellerinin kaç dolardan başlayacağını kestirmek şimdilik güç.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu