Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Honor 80 GT, Amiral Gemisi Katili Olacak

Honor 80 GT modelinin başlıca özellikleri ortaya çıktı. Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcili telefon amiral gemisi telefonlara kafa tutacak.

Honor 80 GT modelinin 26 Aralık’ta Çin’de duyurulacağı resmi olarak onaylandı. Honor tanıtım tarihine kısa bir süre kalırken telefona dair paylaşımlara başladı.

GT eklentisine sahip olan telefon, Honor 80 ile kıyaslandığında tasarım açısından farklılıklar gösterecek. Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre telefon maliyetleri düşük tutmak adına plastik bir kasaya sahip olacak. Ayrıca cihaz, bu yılın başlarından itibaren Honor 70 serisinde kullanılan 54 MP Sony IMX800 ana kamera ile geliyor. Birkaç gün önce 3C sertifikasında görünen telefonun hızlı şarj desteği ise 66 watt olacak.

Honor 80 GT’ye dair aktarılanlar bunlarla sınırlı değil. Telefonda 120Hz tarama hızına sahip Full HD+ çözünürlüğünde OLED ekran yer alacak. Öte yandan resmi poster, telefonun iki renk ve özel bir sürümle çıkış yapacağını gösteriyor.

Gelelim Honor 80 GT’nin işlemci birimine. GT eklentisinden telefonun performans odaklı bir model olacağı zaten aşikar. Telefona Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi güç verecek. Android 13 tabanlı MagicOS 7 sürümüyle çıkış yapacak olan telefonun başlangıç fiyatının ise 2.999 yuan / 429 dolar olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu