Akıllı SaatAkıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

iPhone kullanıcıları müjde! Xiaomi Mi Watch için önemli güncelleme!

Xiaomi Mi Watch, Apple Watch benzeri bir tasarımla çıkış yapsa da, teknik özellikler ve fiyatıyla kullanıcıları cezbeden bir akıllı saat. Şu sıralar Çin’de satışta olan saat için ilk ürün güncellemesi yayına alındı. Güncelleme iPhone kullanıcıları için önemli bir gelişme içeriyor.

İlk kurumla meydana gelen donmalar, yine eşleştirme esnasında olası bağlantı sorunları ilk güncelleme kapsamında gideriliyor. Güncellemede öne çıkan gelişme ise iOS desteği. Xiaomi bunla birlikte saati iPhone telefonlarla eşleştirmek için Wear App for iOS uygulamasını yayınladı.

Alt bölümde başlıca özelliklerine yer verdiğimiz Mi Watch akıllı saat 2020 ile birlikte küresel çapta boy göstermeye başlayacak. Üretim sorunları büyük ölçüde aşan şirket takvimi daha önce alması da ihtimaller arasında.

Xiaomi Mi Watch özellikleri ve fiyatı

1.78 inç büyüklüğünde AMOLED ekranın eşlik ettiği akıllı saate Snapdragon Wear 3100 işlemcisi güç veriyor. 1GB RAM ve 8GB depolama şeklinde bellek birimiyle gelen Mi Watch’ta hoparlör ve mikrofon bulunuyor.

44mm gövdeyle gelen saatin pili 570 mAh büyüklüğünde. Bu pil 48 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Kablosuz bağlantılar tarafında GPS, WiFi, Bluetooth ve NFC’ye sahip olan saatte eSIM desteği de unutulmamış.

kalp atışı izleme, kandaki oksijen miktarının ölçümü, vücut enerjisinin takip edilmesi ve fitness aktiviteleri takip eden saat 185 $’dan satışa sunuluyor. Alt bölümde Xiaomi’nin akıllı saat için yayınladığı tanıtım videosuna göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu