Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A14 5G Yakında Geliyor, Fiyatı Mutlu Edecek

Samsung yeni akıllı telefonlarını her segment için geliştirmeye devam ediyor. Şirket şimdi Samsung Galaxy A14 5G isimli yeni telefonunu piyasaya sürmek için büyük hazırlıklarda. Akıllı telefon, Bluetooth SIG sertifikasını alarak yakında çıkış yapacağını da göstermiş oldu. Detaylara göz atalım.

Samsung Galaxy A14 5G SIG’te Gözüktü, Çok Yakında Geliyor

Bluetooth SIG websitesinde tespit edilen Samsung Galaxy A14 5G, SM-A146U, SM-A146VL, SM-A146W, SM-A146U, SM-A146U1/DS, SM-A146P, SM-A146P/N, ve SM-A146P/DSN model numaralarıyla gözüktü. Böylece akıllı telefonun dünyanın çeşitli noktalarında çıkış yapacağı anlaşılmış oldu.

Ayrıca SIG sertifikası alan bir akıllı telefon, kısa bir süre içerisinde çıkışını da gerçekleştiriyor. Böylece cihazın yakında tanıtılacağını tahmin edebiliriz. Telefonun bu sertifikada Bluetooth 5.2 bağlantısı desteklediği ve Android 13 tabanlı One UI 5.0 üzerinde çalışacağı oldukça açık.

Daha önceki bilgiler Galaxy A14 5G modelinde 50 Megapiksel birinci kamera göreceğimizi ortaya çıkarıyor. Buna ek olarak sızdırılan bir render görüntüsünde, Galaxy A14 5G’nin bu birincil kamerasına ek olarak iki adet daha kamera görüyoruz. Böylece akıllı telefonun optik sistemi geniş bir kullanım deneyimi sunacak.

Ekran detaylarında ise önceki sızıntılar telefonun 6.8 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlükte TFT LCD taşıyacağını ortaya koymuştu. Dev ekranıyla telefon, oyun ve medya deneyimini üst düzeye çıkaracak. Telefon tüm bu özellikleriyle uygun bir fiyatla çıkış yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu