Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Fold 1 günde bozuldu! Sonu Galaxy Note 7 gibi mi olacak

TechCrunch’dan Brian Heater isimli gazeteci Samsung Galaxy Fold ile ilgili bugün çok ilginç bir paylaşımda bulundu ve “telefon bir günde bozuldu” dedi!

Samsung‘un başına gelen en büyük sansasyon Galaxy Note 7 serisinde yaşanan pil patlamaları ve daha sonrasında da “telefonları toplatıyoruz ve üretimi de iptal ediyoruz” kararı olmuştur. Bu noktadan sonra Samsung pil geliştirme süreçlerini ve Ar-Ge yapılandırması ile Kalite Kontrol Yönetim Sistemini sonsuza kadar değiştirmişti. Bugün ise Samsung Galaxy Fold ile ilgili de şirketin radikal bir karar vermesi gerektiğini düşünmeye başladık. Neden mi?

TechCrunch‘dan Brian Heater isimli gazeteci test amaçlı kullandığı Galaxy Fold‘un başına hiçbir şey gelmemesine karşın sadece 1 gün içinde ekranın tam ortasında ölü pikseller olduğunu belirtti. Peki bu mümkün müydü?

Açıkçası bu konuda yorum yapamıyoruz ama ölü piksel her telefonda olur diye de bir yorum yapabiliriz. En önemli detay ise şu; bildiğimiz kadarıyla her Galaxy Fold fabrikadan çıkmadan önce tek tek test ediliyor. Bu sorun ise telefonun çalışmaya başlamasından tam 1 gün sonunda ortaya çıkıyor. Bu konuda en doğru açıklamayı Samsung yapacaktır diye düşünüyoruz.

Bu telefona 2.200€ ya da 2.200$ veren bir kişi bu hatayı kabullenir mi bunu da düşünmek gerekiyor. Bizce Samsung aynen Galaxy Note 7 serisinde olduğu gibi Galaxy Fold serisinde de başarısız oldu ve bu hatadan da bir an önce vazgeçmeli diye düşünüyoruz. Bu konuda Samsung‘un yine radikal bir karar vermesini bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu