Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Black Shark 4 İçin Yeni Bir Versiyon Satışta

Günümüzün en güçlü Android telefonu olan Black Shark 4, Çin’de yeni bir 8GB + 256GB varyantı aldı ve dikkatleri üzerine çekti.

Akıllı telefon dünyasının en iyi telefonu olan Black Shark 4 dikkatleri çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günler de yayınlanan AnTuTu listelerinde ilk sırada yer alan telefon başarıya doymuyor. Üç hafta üst üste AnTuTu listelerin de ilk sırayı göğüsleyen telefon şu sıralar Çin’i kasıp kavuruyor. Ülkemizde de oldukça popüler bir nokta da yer alan telefon, günümüzün en güçlü Android telefonu olma özelliğine sahip. Oyuncu telefonu olarak piyasaya sürülen telefon bugün yeni bir varyant ile haberlerimiz de kendine yer buldu.

Deli gibi satışlar gerçekleştiren oyuncu telefonu Çin’de yeni bir varyant ile bir kez daha piyasaya sürüldü. Çin’de yeni bir depolama seçeneğine sahip yeni bir varyantı sunulan telefon peynir ekmek gibi satıyor destek yeridir galiba.

"<yoastmark

Black Shark 4 Yeni Bir Varyant Aldı

Piyasadaki en ucuz oyuncu telefonlarından bir tanesi olan cihaz yeni bir varyant ile haberlerimize konu oldu. Çin’de dört farklı varyantta piyasaya sürülen akıllı telefon satışları ile tatmin edici görünüyor. Ülkemizde de dikkatleri çeken telefon oyunculara yüksek performans vadederek raflardaki yerini almıştı. Cihaz Çin’de yeni bir varyant ile piyasaya yeniden sürüldü. Yeni varyant 8GB RAM + 256GB depolama olarak sunuldu. Cihazın fiyat etiketi 468 dolar olarak belirlendi.

  • 6GB + 128GB 390 dolar
  • 8GB + 12GB 421 dolar
  • 12GB + 128GB 468 dolar
  • 12GB + 256GB 515 dolar
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu