Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Redmi Note 8 Pro World of Warcraft Edition geliyor

Merakla beklenen Redmi Note 8 yeni bir versiyon ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte karşınızda Redmi Note 8 Pro World of Warcraft

Akıllı telefon pazarında bildiğiniz üzere markaların son dönemde otomobil markaları ve süper kahramanlar ile çalıştıklarını görüyrouz. Lamborghini Edition ya da  Batman Edition telefonlar satılıyor. Bununla birlikte küçülen pazar nihayet oyun pazarına keşfediyor ve Redmi Note 8 Pro World of Warcraft Edition pazara sunulmaya hazırlanılıyor.

Bildiğiniz üzere World of Warcraft dünya üzerinde parayla oynan en büyük online oyun platformu. 10 milyon kişi aylık 30€ seviyesinde para vererek bu oyunu oynuyor ve World of Craft’ın ciddi bir hayran kitlesi var. Xiaomi de bundan yararlanmak istiyor ve yeni nesil Redmi Note 8 de bu versiyonu bizlere sunmaya hazırlanıyor.

World of Warcraft bu yıl 15. yılını kutluyor ve bu telefonda tamamen koleksiyonerlere özel olacak. Bundan dolayı da fiyatlarının normal Redmi Note 8 ile aynı olmayacağını kesinlikle dile belirtelim.

Telefonun çıkış tarihi ile ilgili de bugün bilgiler paylaşıldı. 29 Ağustos tarihinde tanıtılacak Redmi Note 8’in tanıtılmasından 1 ay sonra bu telefon raflardaki yerini alacak. Türkiye pazarına World of Warcraft versiyonu gelir mi diye soracak birçok oyuncu oluğuna eminiz. Biz ekip olarak bu telefonun ülkemizde resmi olarak satışa sunulmayacağını düşünüyoruz.

Özel posterler ve temalar ile özelleştirilecek telefon bakalım bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu