AndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo X Flip Kusursuz Görünüyor

Vivo’nun dikey yönlü ilk katlanabilir telefonu Vivo X Flip görücüye çıktı. Katlanabilir telefon kadınların gözdesi olacaktır.

Bir süredir haberlere konu olan Vivo X Flip nihayet gün yüzüne çıktı. Vivo’nun dikey yönlü ilk katlanabilir telefonu özelikle kadın kullanıcıların ilgisini çekecektir. Büyük dış ekran ve renk seçenekleriyle aynı zamanda gençlerin de ilgisini çekecek olan telefon bakalım neler sunuyor.

Telefonun dış kısmında dikdörtgen şeklinde oldukça büyük bir ekran yer alıyor. Ekran boyutu henüz bilinmese de, Galaxy Z Flip serisiyle kıyaslandığında oldukça büyük bir ekranla karşı karşıyayız. Bu büyük ekrandan uygulamaları ve bildirimleri kontrol etmek oldukça kolay olacaktır. Ekranın hemen altında yuvarlak bir kamera modülü göze çarpıyor. Burada çift kameranın yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Vivo X Flip Başlıca Özellikleri

Daha önceki sızıntılarda Vivo X Flip’in kimi teknik detayları ortaya çıktı. Telefonda 6,8 inç büyüklüğünde OLED iç ekran kullanılacak. Bu ekran, Full HD+ çözünürlüğe (2.520 x 1.080 piksel), 21:9 en boy oranına ve 120 Hz yenileme hızına sahip olacak.

Yuvarlak kamera modülü üzerinde 50MP Sony IMX866 ana sensör ve 12MP Sony IMX633 ultra geniş kamera şeklinde çift kamera sistemi göreceğiz. Kamera ayrıxca ZEISS destekli olacak. 44W hızlı kablolu şarj desteğine sahip 4.400mAh büyüklüğünde bir batarya taşıyacak olan telefonda yana monte parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör ve Android 13 olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu