Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCO

POCO F4 GT Tanıtılıyor, Etkinliği Canlı İzleyin

Son günlerin en çok konuşulan telefonlarından biri olan POCO F4 GT tanıtılıyor. Telefon için düzenlenen etkinliği canlı izleyin.

Uygun fiyatlı oyuncu telefonu POCO F4 GT resmi olarak tanıtılıyor. Xiaomi’nin alt markası olan POCO bugün saat 15.00’te gerçekleştireceği etkinlikle birlikte sadece bu telefonu duyurmakla kalmayacak. Marka aynı zamanda ilk akıllı saat ve kablosuz kulaklık çözümlerini de kullanıcıların beğenisine sunacak.

Etkinlikte gözler kuşkusuz POCO F4 GT modelinde olacak. POCO F4 GT’nin selefinden farklı olarak bu defa Türkiye’de satışa sunulmasını temenni ediyoruz. Snapdrago 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefon için düzenlenecek etkinliği telefon ya da bilgisayar başına geçip canlı olarak izleyebilirsiniz.

POCO F4 GT Tanıtılıyor, Canlı İzleyin!

POCO F4 GT, daha önce Çin’de tanıtılan Redmi K50 Gaming‘in küresel versiyonu olacak. Sarı renk seçeneğinin de yer verileceği POCO F4 GT’nin biraz daha uygun fiyatlı olması bekleniyor. Telefonun önce çıkan özelliklerine değinelim.

Telefonda 120Hz yenileme hızına ve 480Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ OLED ekran yer alıyor. Gorilla Glass Victus ile koruma altına alınan bu ekran DCI-P3 renk gamı ​​sunmakla birlikte HDR10+ desteğiyle geliyor.

Redmi K50 Gaming / POCO F4 GT’nin işlemci biriminde Snapdragon 8 Gen 1 yer alıyor. 12 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 258 GB UFS 3.1 bellek yapılandırmasına sahip olan telefonda toplam 4.860mm² alanı kaplayan ikinci nesil paslanmaz çelik buhar odalarına sahip bir soğutma sistemi bulunmakta. Buhar odaları, işlemci, pil ve IC’den emilen ısıyı, son nesilden %20 daha verimli olan İkinci nesil beyaz grafen ısı yayıcılarına aktarmakta.

Yana monte parmak izi tarayıcısıyla gelen telefonun pili ise 4700 mAh büyüklüğünde olup 120 watt hızlı şarj desteği sunuyor. Redmi’nin açıklamasına göre bu pilin şarj olması sadece 17 dakika sürüyor. 64 megapiksel üçlü arka kamera, 20 megapiksel ön kamera, JBL destekli dörtlü hoparlör ve Android 12 / MIUI 13 telefonda öne çıkan diğer özellikler.

POCO F4 GT Fiyatı, Özellikleri ve Renk Seçenekleri Belli Oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu