Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Ne iPhone, ne Huawei, ne Samsung! Gecelerin yargıcı Çinli DOOGEE!

Akıllı telefon pazarındaki rekabet kıyasıya sürerken özellikle Çinli üreticiler agresiflikten vazgeçmiyor. UMIDGI ve DOOGE gibi üreticiler her geçen gün daha agresif ürünler ortaya koyarken Çinli DOOGEE S90 serisine özel olarak hazırladığı bir aparat ile kamera tarafında büyük bir değişime imza atmaya hazırlanıyor. S90 henüz resmi olarak lanse edilmedi ama arkasında bulunan 24-pin desteği sayesinde Motorla Moto Z serisi gibi farklı aksesuarlara destek olacak. Bu aksesuarlar içinde ekstra pil, telsiz aparatı ve bir de haberimize konu alan kamera aparatı var.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

DOOGEE S90 gece çekimi ile sektörü değiştirecek!

Ortaya çıkan bilgilere göre bu kamera aparatı telefona büyük bir yenilik kazandıracak ve DSLR makinelerin bile yapamadığı bazı özellikleri kullanıcılara sunacak. 131 derecelik (ki bu bir rekor) görüş açısına ve özel gece çekim moduna sahip olan bu aparat sayesinde işte böyle çekimler yapabileceksiniz. Aradaki farka bakar mısınız?

Geniş açı gece çekimleri ise gerçekten bizleri ciddi anlamda etkiledi.

Bu mıknatıslı aparat sayesinde böyle çekimler yapabilmek mümkün olabilecekse büyük üreticiler bize bu yıl ne sunacak çok ama çok merak ediyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu