AndroidGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarSamsung

Samsung Katlanabilir Telefon Sayısını Artırıyor, İşte Adı Geçen Modeller

Katlanabilir akıllı telefon pazarında lider olan Samsung, 2024 yılında iki olan model sayısını altıya çıkaracak. Sıra dışı telefonlar geliyor…

Küresel çapta katlanabilir akıllı telefon pazarında açık ara lider olan Samsung’u diğer markalar zorlamaya başladı. Çin pazarında OPPO ve Huawei ilk ikide yer alırken, diğer bazı ülkelerde diğerleri ile Samsung arasında fark kapanıyor. Özellikle yakın zamanda dünya genelinde piyasaya sürülen OPPO Find N2 Flip, Galaxy Z Flip 4’ün en önemli rakibi olarak gösteriliyor. Tüm bunlar yaşanırken, Samsung’un yeni stratejiler geliştirdiği bilgisi verildi. Yeni bir rapora göre Samsung, 2024 yılında altı katlanabilir telefon modeli duyurmaya hazırlanıyor.

Altı Katlanabilir Samsung Telefon Hazırlanıyor

Galaxy Z Flip ve Z Fold serisinin devam modelleri gelecek yıl da olacak. Samsung bunlara ek olarak Galaxy Z Flex, Z Flip Ultra, Z Fold Ultra ve Z Tab modellerini hazırlıyor.

Kaynağa göre Z Fold Ultra modelinde Samsung yapımı 4K ekran sunulacak. Bu serinin standart versiyonunda BOE yapımı Quad HD ekran kullanılacak. Galaxy Z Flip serisinde ise Ultra modelde 2K Samsung, diğer modelde BOE üretimi Full HD+ ekranlar yer alacak.

Tamamen yeni Galaxy Z Flex, iki yerden katlanabilen bir telefon olacak. Samsung’un benzer bir paneli daha önce çeşitli etkinliklerde sahnelediğini hatırlatalım. Galaxy Z Tab olarak isimlendirilen cihaz ise katlanabilir bir tablet olacak.

Aynı kaynak ayrıca Samsung’un gelecek yıl orta segmente için Galaxy K serisini de piyasaya süreceğini ve Galaxy S24+ amiral gemisi modelini liste dışı bırakacağını iddia ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu