Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Şarj Cihazını Kutudan Çıkarmaya Başladı

Yeni bir rapora göre Redmi şarj cihazını kutudan çıkarmaya başlıyor. Redmi Note 11SE şarj cihazı olmadan satılan ilk Redmi telefon olacak.

Xiaomi bugün itibariyle Redmi Note 11SE modelinin resmi duyurusunu gerçekleştirecek. Tanıtım öncesi redmi Hindistan telefona dair neredeyse tüm detayları açıkladı. Telefonun ürün sayfasına göz atıldığında burada ilginç bir durumla karşı karşıya kalındı. Burada bilgilere bakılırsa Redmi telefonu şarj cihazı olmadan satışa çıkaracak.

Redmi Şarj Olmadan Telefon Satışına Başlıyor

Bir süreden beridir özellikle amiral gemisi telefonlarını şarj cihazı olmadan satışa çıkaran Xiaomi ilk kez bir alt markasında bu yönde bir adım atacak. Note 11SE’nin kutu içeriğine bakıldığında şarh cihazının olmadığı görüldü.

Apple’ın başlattığı daha sonra bazı Android üreticilerinin bu sürece dahil olarak kutudan şarj cihazını çıkardıklarına şahit oluyoruz. Samsung halihazırda giriş ve orta segment telefonlarını da kutuda şarj cihaz olmadan satmaya başladı. Benzer gelişme görünüşe bakılırsa Xiaomi cephesinde de yavaş yavaş gerçekleşecek. Tüm dünyada fazlasıyla popüler olan Redmi Note serisinde kutu içerisinde adaptörün çıkarılacak olması tepkileri de beraberinde getirecek.

Redmi Note 11SE modelinden söz etmek gerekirse, telefon teknik özellikleri noktasında Redmi Note 10s’in yeniden markalanmış bir versiyonu olacak. Android 12 tabanlı MIUI 13 sürümüyle çıkış yapacak Note 11SE’de ekran tarama hızının 90Hz’e çıkarılması bekleniyor. Gün içerisinde telefon tanıtıldığında tüm detayları sizlere aktaracağız.

Xiaomi 12 Lite Türkiye Pazarında Satışa Sunuldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu