Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 Hayal Kırıklığı Yaratan DxOMark Ses Puanı İle Karşınızda

Son zamanların en çok tartışılan telefonlarından iPhone 12, DxOMark ses testiyle karşımızda; işte aldığı sonuç ve sıralama…

Apple’ın iPhone 12 serisi adım adım sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Bazı ülkelerde ön siparişte olan, bazı ülkelerde ise satışa çıkarılan bu telefonlar, genelde sorunlar ile gündemde yer aldı. Ancak bugün iPhone 12, merakla beklenen DxOMark ses testlerinden geçti. Akıllı telefonlarımızın çeşitli donanım özelliklerini test eden DxOMark ekibi, iPhone 12’nin merakla beklenen ses testlerini gerçekleştirdi ve sıralamasını da güncelledi.

Buna göre iPhone 12, DxOMark testlerinde 73 puan alarak altıncı sıraya yerleşti. Zira bu telefonun iPhone XS Max’ın bile altında yer alıyor olması, kafada soru işaretleri bırakmıyor değil.

Kamera testleri henüz gerçekleşmeyen iPhone 12, ilk gerçekleşen ses testlerinde ne yazık ki hayal kırıklığı yaratıyor. DxOMark ekibi cihazın her ne kadar iyi bir performans sergilediğini vurgulasa da, almış olduğu puan her şeyi yeterince ortaya koyuyor.

DxOMark’a göre iPhone 12,  çeşitli kullanım senaryolarına göre istikrarlı bir ses gücü veriyor. Bunun yanı sıra cihaz, güzel bir ton dengesine,  şok edici dinamiklere ve kayıt sırasında gerçek mekan hissine uyum sağlıyor. Dahası tatmin edici bir ses ve doğal arka plan sesi sunuyor.

Apple’ın iPhone 12’si,  ses bakımından genel olarak iyi bir deneyim sunuyor. Lakin yukarıda da dediğimiz gibi iPhone XS Max’dan bile düşük skorlar alması, kafaları karıştırmıyor değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu