Akıllı SaatAkıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOXiaomi

POCO Watch ve POCO F4 GT Tanıtım Tarihi Açıklandı

Merakla beklenen POCO Watch akıllı saat ve POCO FT G4 akıllı telefon için tanıtım tarihi açıklandı. Ürünler sadece birkaç gün uzağımızda.

Yakın zamanlı bir raporda POCO’nun bir akıllı saat üzerinde çalıştığını zaten öğrendik. Şirket şimdi akıllı saat üzerindeki sis perdesini aralıyor. POCO’dan yapılan açıklamaya göre POCO Watch isimli bu saatin 26 Nisan tarihinde tanıtılacağı bildirildi. POCO’nun bu etkinlikteki bir diğer sürprizi ise POCO F4 GT olacak. Bu telefon daha önce tanıtılan Redmi K50 Gaming’in küresel versiyonu olacak.

POCO Watch Başlıca Özellikleri

POCO’nun ilk akıllı saati, Redmi’nin yakın zamanda duyurduğu Redmi Watch 2 modelini referans alacak. Akıllı saatte 1.6 inç büyüklüğünde 360 x 320 piksel çözünürlükte AMOLED ekran yer alacak. Kare bir tasarıma sahip olacak akıllı saatin kenarında bir gezinme düğmesi olacak.

POCO akıllı saat, kalp atış hızı takibi ve kan oksijen takibi (SpO2) gibi fitness özellikleri sunacak. Saatin 225 mAh pili var ve yaklaşık 31 gram ağırlığında. Akıllı saat, 5ATM su geçirmezlik vaat ediyor.

Akıllı saat siyah, mavi ve fildişi renklerinde satışa sunulacak. Ne yazık ki cihazın fiyatı hakkında bir bilgi yok. Ancak Redmi Watch 2 Avrupa’da 70 €’dan satışa sunulmuştu. Redmi’nin akıllı saatinde GPS desteği mevcuttu. POCO fiyatı daha agresif tutmam için saatten bu özelliği çıkarmış olabilir.

Redmi Watch 2 Lite

POCO F4 GT Başlıca Özellikleri

Telefonda 120Hz yenileme hızına ve 480Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ OLED ekran yer alıyor. Gorilla Glass Victus ile koruma altına alınan bu ekran DCI-P3 renk gamı ​​sunmakla birlikte HDR10+ desteğiyle geliyor.

Redmi K50 Gaming’ın işlemci biriminde Snapdragon 8 Gen 1 yer alıyor. 12 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 258 GB UFS 3.1 bellek yapılandırmasına sahip olan telefonda toplam 4.860mm² alanı kaplayan ikinci nesil paslanmaz çelik buhar odalarına sahip bir soğutma sistemi bulunmakta. Buhar odaları, işlemci, pil ve IC’den emilen ısıyı, son nesilden %20 daha verimli olan İkinci nesil beyaz grafen ısı yayıcılarına aktarmakta.

Yana monte parmak izi tarayıcısıyla gelen telefonun pili ise 4700 mAh büyüklüğünde olup 120 watt hızlı şarj desteği sunuyor. Redmi’nin açıklamasına göre bu pilin şarj olması sadece 17 dakika sürüyor. 64 megapiksel üçlü arka kamera, 20 megapiksel ön kamera, JBL destekli dörtlü hoparlör ve Android 12 / MIUI 13 telefonda öne çıkan diğer özellikler.

POCO F4 GT Özellikleri ile Çılgın Atacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu