Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Genişletilebilir Telefon ile Farklı Bir Şeylerin Peşinde

Son zamanlarda telefon sektöründe büyük ivme yakalayan Vivo, genişletilebilir telefon teknolojisi ile uğraşıyor. İşte dikkat çeken gelişme.

Çin merkezli akıllı telefon devi Vivo, genişletilebilir ekran tasarımına sahip bir akıllı telefon patentini alarak yenilikçi yolculuğunda hız kesmeden devam ediyor. Ayrıca son zamanlarda piyasaya fazla sayıda akıllı telefon şirket, bu gelişme ile birlikte büyümeye devam ediyor. Gelin şirketin genişletilebilir ekran teknolojisine bir göz atalım.

Vivo Genişletilebilir Ekran Deneyimi Sunmaya Hazırlanıyor

Son raporlarda beliren patent görüntüleri, Vivo’nun  genişletilebilir ekran teknolojisi üzerinde çalıştığını ortaya koydu. Patent çizimleri, telefonun sağdan sola uzanan ve kullanıcıya ek ekran alanı sağlayan genişletilebilir bir ekrana sahip olacağını gösteriyor.

Vivo genişletilebilir telefon

Ekran sağdan genişliyor ve kullanılmadığında tekrar yerine oturuyor. Ayrıca ekranı manuel olarak çekmeye gerek yok. Genişleyen ekranı otomatik olarak ortaya çıkaran bir motor da mevcut.  Ayrıca bir dokunuş ile de ekran genişletmek mümkün olacak.

Telefonun hoparlörü üstte görünüyor ve USB Type-C bağlantı noktası ise sağ tarafta mevcut. Telefonun ön kamerası için de büyük bir delik yer alıyor.

Vivo genişletilebilir telefon

Aslında bu teknolojiyi geliştiren ilk şirket Vivo değil. Vivo’nun kardeş şirketi OPPO, OPPO X adlı konsept telefonu ile bu genişletilebilir ekran teknolojisini zaten tanıtmıştı. Ancak bu teknolojiyi içeren bir telefon henüz piyasada mevcut değil.

Bu genişletilebilir teknolojisini ilk piyasaya sürecek olan şirketin hangisi olacağını zamanla göreceğiz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu