Akıllı SaatAppleMobiroller

Apple Watch Series 7 Sızdırılan Yeni Görüntüleri ile Cezbediyor!

Son heyecanla beklenen Apple Watch Series 7 hakkında yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte çok yakında piyasaya sürülecek olan saatin detayları.

Apple, bundan sonra herhangi bir zaman içinde yeni Watch Series 7 akıllı saatini duyurabilir. Şirket, gerçek dünyadaki resimlerin henüz çıkmadığı ölçüde sızıntıları kontrol altına almayı başarmıştı. Ancak son çıkan sızıntıları ile kısıtlamayı aşarak Apple Watch Series 7 gerçek dünya görüntüleri internette nihayet dolaşıma girdi.

Söylentilerin aksine Watch Series 7 düz kenarlara sahip olmayacak. Tasarımı hakkında az bilgi bilinen saat serisi hakkında yeni detaylara ulaşmamız sevindirdi. Yeni Watch, sızdırılan görüntüler ile anlayacağımız üzere yanlara doğru kavisli olacak. Bu tasarımı ile saat dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Şimdiye kadar sadece pazarlama ve tanıtım grafikleri herkesin görebileceği şekilde internette dolaşıyordu. Bugünden itibaren gelen sızıntılar ile yaklaşmakta olan Watch Series 7’nin tam olarak nasıl geleceğini öğrenmiş olduk.

Yeni akıllı saatin özelliklerine gelirsek Watch Series 6’da kullanılan işlemcinin, yeni saatimizde de kullanıldığını biliyoruz. Ancak Apple bu sefer ekran ve tasarıma daha çok ağırlık verdi. Ekranda önemli iyileştirmeler yapıldı ve toza ve suya IP6X sertifikası ile çok daha dayanıklı oldu.

Yeni Watch Series, uzun zamandır merakla bekleniyordu ve spesifik özelliklerine hâlâ erişebilmiş değiliz. Ancak daha fazlasını umduğumuzu da belirtelim. Yaklaşan tanıtımı ile saat hakkında çok daha fazlasını öğrenebileceğiz. Merakla beklenen yeni Apple saati hakkında gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu