Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 7 Pro hakkında ilk bilgiler geldi! İşlemci sürpriz olacak

10 Ocak’ta Redmi Note 7 tanıtılırken, Pro modelin duyurulmaması bizleri şaşırttı. Fakat Xiaomi bu noktada merakları hemen giderip Redmi Note 7 Pro ‘nun önümüzdeki ay tanıtılacağının bilgisini verdi. Daha gelişmiş özellikler barındıracak Pro modele ait bazı detaylar şimdi Weibo aracılığıyla yayınlandı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Şirkete yakın kaynaklara göre Redmi Note7 Pro’ya sekiz çekirdekli Snapdragon 675 işlemcisi güç verecek. Geçen yıl ekim ayında açıklanan bu işlemci, Snapdragon 710 ile kıyaslandığında daha güçlü CPU çekirdeklerine sahip. GPU ve ISP tarafında ise 710’un gerisinde kalıyor.

Redmi Note 7 Pro
Redmi Note 7 Pro

Motorola P40 , HiSense U30 ve Meizu Note 9 gibi telefonların da Snapdragon 675’ten güç alması bekleniyor, ancak bu işlemci ile çıkış yapacak ilk telefon Redmi Note7 Pro olacak.

Pro modelde bunun yanı sıra Sony üretimi 48 megapiksel çözünürlüklü arka kamera kullanılacak. Note 7’de malumunuz bu kamera Samsung’dan tedarik edildi. Daha güçlü donanım haliyle daha yüksek fiyatı beraberinde getirecek. Ancak bakıldığı zaman fiyatın hala rekabetçi olduğunu söylemek mümkün. Redmi Note7 Pro’nun 1,699 Yuan (~ 250 $) seviyesinde fiyatlandırılması bekleniyor.

 

Xiaomi’nin yeni parmak izi tarayıcısı devrim niteliğinde

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu