Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSonyTeknoloji

Sony Xperia XZ2 ve XZ3 için Android 10 çıktı!

Sony, Android 10 için elini çabuk tutmaya başladı. Sony Xperia XZ2 ve XZ3 için Android 10 güncellemesi yayınlandı. İşte detaylar.

Android akıllı telefon pazarında son yıllarda umduğunu bulamayan Sony, yine de yılmadan yeni üst segment modellerini tanıtmaya devam etmişti. Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 20 etkinliğinde Xperia 5 modelini tanıtacak olan Sony, eski modelleri için yazılım desteğini devam ettireceğinin sinyallerini verdi.

Android 9.0 Pie güncellemesinde biraz geç davranan Japon devi, hatalarından ders almış gibi görünüyor. Android 10 güncellemesi için 2019’un sonunda çalışmalarına başlayan firma, bugün eski modelleri için Android 10 sürümünü yayınladı.

Sony Xperia XZ2 ve XZ3 ailesi için Android 10 güncellemesi çıktı!

Firma bugün OTA üzerinden Sony Xperia XZ3, XZ2, XZ2 Compact ve XZ2 Premium modelleri için Android 10 güncellemesini yayınladı. 52.1.A.0.532 sürüm numarasına sahip güncelleme yaklaşık olarak 730 MB boyutunda. Diğer Android güncellemeleri gibi kademe kademe sunulan bu güncelleme ile sisteme yepyeni özellikler ekleniyor. Aktarılan bilgilere göre; karanlık tema sisteme ekleniyor. Ayrıca kamera uygulamasında küçük çaplı değişiklikler de yapılıyor.

Google’ın düzenli olarak yayınladığı aylık Android güvenlik güncellemesinin son sürümünü de barındıran bu güncellemenin, önümüzdeki haftalarda Türkiye’de de indirime sunulması bekleniyor. Güncelleme geldiğinde yüklemeden önce telefonunuzdaki verileri yedeklemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Sony Xperia XZ2

Android 10 ara güncelleme olmadığı için sorun yaşanma şansı maalesef ki bulunuyor. Bu yüzden verilerinizi yedeklemeniz olası bir sorun karşısında kendinizi güvene almanız açısından çok önem taşıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu