Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Find X7 Serisi için Sürpriz Kalmadı

OPPO Find X7 serisi için sürpriz kalmadı. Firma tarafından resmi görselle onaylanan tasarım, sızıntıları destekliyor.

Yaklaşan OPPO Find X7 serisi hakkındaki söylentiler aylardır ortalıkta dolaşıyor. Ama şimdi tasarımına dair ilk doğru bakış açımızı görebiliriz. Weibo’da dolaşan sızdırılmış bir görsel telefonun arkasını ortaya çıkaracak gibi görünüyor.

Görselde, arkasında dört lensi barındıran belirgin bir dairesel kamera adası bulunan bir telefon gösteriliyor ve bu da onun Find X7 Pro veya söylentilere göre Find X7 Ultra olabileceğine işaret ediyor.

Bugünün erken saatlerinde, üretken bilgi kaynağı Digital Chat Station, Find X7 serisinin sözde kamera özelliklerini de sızdırdı.

Pro ve Ultra modellerinin, 50 MP 1 inç Sony LYT900 birincil sensörün yanı sıra 50 MP ultra geniş lens ve biri 3x optik yakınlaştırmalı, diğeri etkileyici 6x yakınlaştırmalı, her ikisi de 50 MP sensör kullanan iki periskop telefoto lense sahip olduğu söyleniyor.

Ayrıca, kamera üreticisinin görüntü işleme sürecine dahil olduğunu gösteren, lenslerin yanında yer alan Hasselblad logosunu da görebiliyoruz. Kasım ayının başlarında OPPO, yeni nesil Hasselblad HyperTone kamera sistemini tanıtmıştı.

HyperTone sistemi, gelişmiş AI gürültü azaltma, RAW alanı işleme ve hatta bireysel piksel parlaklık düzeltmesi vaat ediyor. OPPO Find X7 serisi bu yeni algoritmadan faydalanacak.

Dahası, telefon aynı zamanda görünüşte metalik üst yarı ve deri alt kısım içeren benzersiz çift tonlu bir arka panele sahip. Tasarım bize Huawei’nin son dönemdeki Mate 60 serisini hatırlatıyor. Ne yazık ki görsel cihazın ön görünümünü ortaya koymuyor.

Teknik özellikler açısından Find X7 Pro ve X7 Ultra, amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyi kullanacak, temel Find X7’nin ise MediaTek Dimensity 9300 SoC’yi alması bekleniyor. İlginçtir ki, üst düzey Find X7 Ultra uydu bağlantısı bile sunabilir.

OPPO‘nun Find X7 serisini önümüzdeki yılın başlarında resmi olarak piyasaya sürmesi bekleniyor ve kesin tarihin de yakında açıklanması bekleniyor. Telefonları ilk alan Çin pazarı olacak olsa da, diğer gelişmeler ve resmi ayrıntılar ortaya çıktıkça sizi güncel tutacağız.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu