Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S10 için Bir Güncelleme Daha!

Samsung, Galaxy S10 için yeni bir güncelleme yayınladı. OTA üzerinden sunulan bu güncelleme telefonu daha güvenli hale getiriyor.

Samsung bu hafta güncellemelerine start verdi. Bildiğiniz gibi Google, Android’i daha güvenli hale getirmek için her ay düzenli olarak güvenlik yaması yayınlıyor. Bu yamalar 3. parti telefon üreticileri ile de paylaşılıyor. Samsung da bugün Haziran ayı Android güvenlik yamalarını barındıran güncellemeyi Galaxy S10 ailesi için OTA üzerinden indirime sunduğunu açıkladı. Kademe kademe sunulacak olan güncelleme ilk olarak İsviçre’de indirime sunulmuş durumda.

Galaxy S10 ve diğer modeller için de güncelleme yayınlandı!

Aktarılan bilgilere göre; S10 ailesinin yanı sıra Galaxy S21, Galaxy S20 ve Galaxy Z Fold 2 modelleri de bu hafta içerisinde güvenlik güncellemesi alacak. G977BXXS8FUE5 yapı numarasına sahip olan bu güncellemenin Haziran sonuna doğru ülkemizde de indirime sunulmasını bekliyoruz.

Güvenlik iyileştirmelerinin yanında telefonlarda yaşanan kritik sorunlar da güncelleme ile düzeltiliyor. Güncelleme ile sistemdeki 19 kritik güvenlik açığının kapatıldığını da belirtelim. Şu sıralar One UI 4.0 tabanlı Android 12 güncellemesi üzerinde çalışan Samsung’un, S10 serisinden itibaren tüm amiral gemisi modellerine Android 12’yi sunacağı söyleniyor.

Galaxy S10

Güncelleme konusunda bu yıl aksiyon alması gereken Samsung, rakibi Apple’ın 6 yıllık cihaz olan iPhone 6s’e iOS 15 sunmasından ders çıkarması gerekiyor. 3 yıllık Galaxy Note 9 ailesine bile hala Android 11 sunamayan Samsung, umarız güncelleme politikasında değişikliğe gider ve yeni Android sürümlerini Galaxy sahipleri ile buluşturur.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu