Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12 Hakkında Güvenilir Kaynakten Yeni Bilgiler Geldi

Xiaomi 12 için artık son düzlükteyiz. Merakla beklenen amiral gemisi telefon aralık ayı içerisinde tanıtılacak. Son gelişmeleri aktarıyoruz.

Xiaomi 12 neredeyse her gün mobil dünyasında sıcak gündemin içerisinde. Akıllı telefon dünyasının nabzını tutan önemli kaynaklarda Digital Chat Station adlı kullanıcı son olarak telefon hakkında önemli bilgiler aktardı. Şimdi bunlara değinelim, akabinde de Xiaomi12’nin muhtemel özelliklerine değineceğiz.

Kaynağa göre Xiaomi12, Xiaomi Mix 4’ten iki özelliği itibariyle geri kalacak. Bunlardan biri ön kamera. Xiaomi Mix 4’te ekran altı kamera teknolojisini kullanan Xiaomi, söz konusu Xiaomi 12 olduğunda ise standart yani ekran üstü kamera kullanımını sürdürecek.

Xiaomi 12’nin ayrıca hızlı şarj tarafında Mix 4’ün gerisinde kalacağı bildiriliyor. Xiaomi Mi Mix 4’te 120 watt hızlı şarj özelliği yer aldı. Xiaomi 12’nin geride kalacağı bildirilse de bu farkın çok olmayacağı, Xiaomi 12’deki pilin 100 watt’ı destekleyeceği gelen bilgiler arasında. Son dönem Mi serisi üst segment telefonlarda olduğu gibi Xiaomi 12’nin de kutusundan şarj cihazı çıkması beklenmiyor.

Xiaomi 12

Xiaomi 12’nin ne zaman tanıtılacağı da artık netlik kazanmış durumda. Güvenilir kaynağa göre telefon gelecek ay içerisinde resmi olarak tanıtılacak. Snapdragon 898 işlemcisinden güç alacak telefonda üç arka kamera yer alacak, fakat kameralar arasında telefoto bir sensör olup olmayacağı henüz netlik kazanan bir durum değil. İki kameranın ise 50 megapiksel ana ve 50 megapiksel ultra geniş açılı olacağı yönünde. Xiaomi 12’nin fark yaratan özelliklerinden biri de 2K çözünürlüğünde ve 1Hz – 120Hz arasında uyarlanabilir yenileme hızına sahip olacak Samsung üretimi E5 AMOLED ekran olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu