Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Gizemli Vivo Telefon Özellikleriyle Parladı, Neler Sunacak?

Mobil devi Vivo, gizemli bir telefon modeli ile yeniden karşımızda. Yaklaşan telefonun neler sunduğuna göz atalım.

Yeni akıllı telefonlarını son hızla geliştiren Vivo, gizemli bir telefon modeliyle gündeme çıktı. Önemli bir sertifika sürecinden geçen akıllı telefonun çok yakında piyasaya sürüleceği de anlaşıldı. Gelin telefonun tüm detaylarına göz atalım.

Yeni Bir Vivo Telefon Modeli Yolda

Kayıtlara V2164PA model numarasıyla geçen gizemli Vivo telefon, TENAA sertifikasını alarak neler sunacağına dair soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Sertifikadan gelen bilgilere göre bu Vivo telefon, ön kısmında çentikli bir panel taşıyacak. Arkada ise büyük bir kamera paneli görüyoruz. Telefonun genel hatlarıyla ergonomik bir tasarıma sahip olduğu da kolaylıkla anlaşılıyor.

Teknik detaylarda ise telefonun Android 12 tabanlı FuntouchOS üzerinde işlem yapacağı ortaya çıkıyor. 5G destekli telefon, orta segmentte yer alan bir yonga setini taşıyacak. Telefon pil kısmında da oldukça iddialı. Kayıtlara göre cihaz, 6.000 mAh kapasiteli dev bir pil taşıyacak. Telefon hakkında başka bir bilgi mevcut değil ancak telefonun orta segmentte yer alacağını ve uygun bir fiyat gamıyla çıkış yapacağını düşünüyoruz. Vivo’nun tanıttığı son telefonun özelliklerine de göz atalım.

Vivo, en son Y75s 5G modelini tanıtmıştı. 6.58 inç büyüklüğe ve 120Hz yenileme hızı taşıyan telefon, MediaTek Dimensity 700 yonga seti, 8GB/12GB LPDDR4x RAM ve 256GB UFS 2.2 depolama seçenekleriyle eşleştirilmişti. 270$ fiyat etiketiyle tanıtılan telefon yoğun ilgi görmüştü.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu