Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Asus Zenfone 8’in Merak Edilen Fiyatı Sonunda Sızdırıldı!

Asus Zenfone 8 serisinin tanıtımına artık saatler kaldı. Teknik özellikleri büyük ölçüde belli olan telefonların son olarak fiyatı sızdı.

Uzun bir süredir haberlere konu olan Asus Zenfone 8 serisinin tanıtımına artık saatler kaldı. 12 Mayıs’ta resmiyet kazanacak telefonlardan biri olan Zenfone 8 son olarak fiyat bilgisi ile karşımıza çıktı. Amiral gemi özelliklerle donatılan telefonun fiyatı pek de ucuz görünmüyor. Özellikle Avrupa fiyatı göz önüne alındığında Xiaomi Mi 11 ile rekabete girişecek Zenfone 8’in işi hiç de kolay olmayacak.

Asus Zenfone 8 Fiyatı ve Özellikleri

Telefonun teknik özelliklerine geçmeden önce merak edilen fiyatlara göz atalım. Zenfone 8 üç bellek seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Gümüş ve siyah renkte satışa sunulacak telefonun fiyatı şu şekilde:

  • 8GB RAM + 128GB depolama – 700 €
  • 8GB RAM + 256GB depolama – 750 €
  • 16GB RAM + 256GB depolama – 800 €

Tasarım ve teknik özellikleri gelince; Zenfone 8 selefi Zenfone 7’den farklı bir görünümde karşımıza çıkıyor. Döndürülebilir kamera düzeni yerine ön tarafta ekran üzerine yerleştirilen bir kamera olacak. arka tarafta ise çift kamera dikkat çekiyor.

Telefonda 5.92 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip OLED ekran yer alacak. Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak telefonda performansı önemli ölçüde artıran UFS 3.1 ve LPDDR5 RAM bellek teknolojileri de olacak. Android 11 sürümüyle kutudan çıkacak Zenfone 8’de 30 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.000 mAh pil bulunacak.

Telefonun arkasında 64 megapiksel Sony IMX686 ana ve 12 megapiksel aynı zamanda makro çekimlerde de kullanılacak geniş açılı iki kamera bulunuyor. Stereo hoparlör, ekran altı parmak izi sensörü, 3.5 mm kulaklık girişi  telefonda öne çıkan diğer önemli gelişmeler.

Asus’un aynı tarihte duyuracağı telefonlardan biri de Zenfone8 Flip olacak. Telefon, Zenfone 6 ve Zenfone 7 serisinde olduğu gibi açılır kamera modülüne sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu