Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMotorolaTeknoloji

Avrupa için Motorola Moto G9 Plus özellikleri ve fiyatı!

Çok yakında Avrupa’da satışa çıkacak olan Motorola Moto G9 Plus teknik özellikleri ve fiyatı Avrupalı bir operatör tarafından duyuruldu.

Motorola, Moto G9‘u daha önce Hindistan’da duyurmuştu. Aynı cihaz ertesi gün Moto G9 Play adında Avrupa’ya geldi. Görünüşe göre sırada Moto G9 Plus adındaki cihaz var. Avrupalı bir operatör şirketi tarafından özelliklerinin olduğu sayfa paylaşıldı bile!

Aşağıdaki özellik sayfası Orange Slovakya adındaki şebeke operatörü tarafından paylaşıldı.

Paylaşılan teknik özellik sayfasına göre orta segment piyasa için oldukça iddialı bir cihaz bizleri bekliyor diyebiliriz.

Motorola Moto G9 Plus, listeye göre 6.81 inç FHD+ ekrana sahip. 2400×1080 çözünürlüğe ve ekranın sol üst köşesinde delikli yapıda tek bir selfie kamerasına sahip.

Dahili 4GB RAM ve 128GB genişletilebilir depolama alanı bulunuyor. İşlemciden söz edilmiyor ancak 5000mAh pili olduğu belirtilmiş. TUV Rheinland sertifikasına göre cihaz 30W hızlı şarjı destekliyor. Moto G9 Plus ayrıca 64MP ana sensör içeren dörtlü arka kameraya sahip.

Bahsedilen diğer özellikler arasında Bluetooth 5.0, VoLTE, Wi-Fi, çift SIM desteği (yalnızca nano) ve üzerine kurulu Android 10 bulunmakta. Mavi renkte satışa sunulacak, 223 gram ağırlığında 169.98×78.1×9.69 milimetre boyutlarında olacak ve 235€ ‘ya satılacak.

Moto G9 Plus‘ın önümüzdeki birkaç gün veya birkaç hafta içinde gelme ihtimali var. Hindistan ve ABD’ye gitmeden önce ilk olarak Avrupa’da piyasaya sürülebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu