Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 15 Yakın Zamanda Sizlerle

Xiaomi 15 serisi için bilgiler gelmeye başladı. İlk elden gelen bilgilere göre seri Snapdragon 8 Gen 4'ü kullanan ilk seri olacak.

Xiaomi kısa süre önce üst düzey amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi 14 Ultra’yı tanıtmaya başladı. Ancak 14’lü serinin halefi beklenenden daha yakın olacak gibi görünüyor. Xiaomi 15 serisi altı aydan kısa bir süre içinde duyurulabilir. İşte tüm ayrıntılar.

Çinli markanın yeni nesil amiral gemisi Xiaomi 15’in, Xiaomi 14 ile aynı lansman zaman çizelgesini takip etmesi bekleniyor. Farkında olmayanlar için, Xiaomi 14 ilk kez Ekim 2023’te tanıtılmıştı, küresel sürüm ise 2024’ün ilk çeyreğinde gerçekleşti. Ancak şimdi yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Bilinen kaynaklardan Digital Chat Station, Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro’nun da Ekim 2024 ortasında gelebileceğini iddia ediyor. Öte yandan masada bir Xiaomi 14 SE sürprizi de gündemde.

Dolayısıyla küresel kullanıma sunulması muhtemelen 2025’in ilk aylarında başlayacak. Şu ana kadar bildiklerimize göre, Xiaomi 15 serisi, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 ile piyasaya çıkan ilk seri olacak. Önceki bir raporda, aynı ihbarcının paylaştığı daha fazla bilgiye değinmiştik. Xiaomi 15’in, tüm seri için yeni bir 50 megapiksel periskop lensin yanı sıra yüksek büyütmeli bir telefoto kamera bekleniyor.

Standart Xiaomi 15’in selefiyle aynı 6,36 inç düz ekrana sahip olduğu söyleniyor. Bu arada seri, ultrasonik bir ekran içi parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapacak. Şu an için bunun sadece spekülasyon olduğunu unutmayın, o yüzden bu haberi biraz ihtiyatlı karşılayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
3
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu