Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Essential Phone 2 böyle mi olacak? 2019 yılında çok şey değişecek!!!

Akıllı telefon pazarı geçtiğimiz yıl LG G6‘nın 18:9 ekran formatı ile karşımıza çıkması ile bir anda değişti. Bu döneme kadar 16:9 ekran formatını benimseyen mobil sektör bir anda 18:9 ekran formatı ile tanıştı. 18:9 olan ekran formatı bize çerçevesiz ekran teknolojisinin de önünü açtı. Bu noktada en agresif üretici ise Vivo ve Oppo oldu. Vivo NEX ve Oppo Find X‘in çerçevesiz ekran tasarımı ile karşımıza çıkmasından sonra sektör büyük oranda değişti. 2019 yılında pazara sunulacak akıllı telefonların ekranları ise bugün ortaya çıkan  bir görsel sayesinde net bir biçimde ortaya koyuldu.

Essential Phone 2
Essential Phone 2

Essential Phone 2 20196 yılının trendi olacak!

Ortaya çıkan bu görsellerin Essential Phone 2 olduğunu söylemek takdir edersiniz ki saçma olacak ama bugün sızdırılan başka bir görselle birlikte bu sızıntının da aslında Andy Rubin‘in yeni projesi olduğunu düşünmeye başladık. Zira sızdırılan görsel bu sızıntıya benziyor ve 2019 yılının trendlerini de ortaya koyuyor.

Sharp tarafından yapılacak olan yeni ekranların bizlere hangi çözünürlüğü ve hangi yapıyı sunacakları belirsiz olsa da Essential Phone yeni nesil telefonu ile mobil sektörü “çentikten” kurtarabilir. Biz de işin biraz bu yönü ile ilgileniyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu