Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 15 Pro Max Periskop Lens ile Gelebilir

Apple’ın seneye tanıtacağı iPhone ailesi hakkında bilgiler geldi. iPhone 15 Pro Max periskop kamera ile gelecek gibi görünüyor.

Cupertino merkezli firma bu yılın Eylül ayında karşımıza iPhone 14 ailesi ile çıkacak. iPhone 14’ler için geri sayım başlamışken, 2023 yılında tanıtılacak olan modeller hakkında bilgiler ilginç bir şekilde ortaya çıkmaya başladı. Son gelen söylentilere göre iPhone 15 Pro Max modeli periskop lens ile gelecek.

Apple’ın bu yıl 48 Megapiksel sensöre Pro modelleri ile geçeceği de söyleniyor. Kamera tarafında bu yıl ve gelecek yıl büyük bir sıçrama yaşayacak olan Apple, nihayet kendisinden beklenen kamera performansını sergileyecek. Kaynaklar; Lante Optiksin iPhone 15’lere lens tedarik edeceğini söylüyor. Ancak periskop lens Pro modelde bile değil sadece Pro Max modelde yer alabilir.

Kamera tarafında Android cephesinin gerisinde kalan Apple’ın artık büyük bir atılım yapma sırası çoktan gelmişti. Ancak teknoloji devi bu sıçramayı sadece Pro modellerinde yapacak gibi görünüyor. Ana seri ile Pro serisinin ayırma konusunda çok ısrarcı olan Apple, fiyat konusunda da artışlar yapacak.

iPhone 15 Pro Max
iPhone 15 Pro Max’te periskop lens yer alabilir

Bu yıl tanıtılacak olan modellerin 100 dolar daha pahalıya satılacağı söyleniyor. Türkiye pazarında iPhone 14 Pro Max’in fiyatının bu artıştan sonra 40.000 TL ve üzerinde olması bekleniyor. Gelecek yılda da Apple A serisi yonga setlerini kullanacak olan Apple’ın, devrim yaratan M serisi yongalarını iPhone’larına ne zaman getireceği merak konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu