Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Find X7 Pro Kusursuz Bir Telefon Olacak

Yeni bir rapora göre OPPO Find X7 Pro ile birlikte Find X6 Pro’daki eksikliklerin giderilmesi hedeflenecek.

OPPO Find X7 serisi üzerinde çalışırken, markanın diğer rakiplerinin aksine seriyi 2024’ün ilk çeyreğinde duyurması planlanıyor. Güvenilir kaynaklar OPPO Find X7  ve X7 Pro hakkında önemli bilgiler aktarmaya başlarken, bunların sonuncusunda Find X7 Pro’ya ilişkin önemli gelişmelere yer verildi.

Kaynağa göre, Oppo Find X7 Pro’daki iyileştirmeler, Find X6 Pro’ya kıyasla nispeten küçük olacak. Find X6 Pro ile birlikte özellikle tasarım noktasında büyük bir değişim yaşandı. Teknik özellikler söz konusu olduğunda ise zaten dönemin en iyi donanımlarına yer verildi. Bu yüzden OPPO’nun Find X7 Pro’daki odak noktası, X6 Pro’daki eksiklikleri gidermek olacak.

OPPO Find X6 Pro

Oppo Find X7 Pro ve Find X6 Pro’nun 2K çözünürlük, 2500 nit maksimum parlaklık, varsayılan 720Hz düşük frekanslı PWM karartma modu sunan Samsung E6 AMOLED LTPO kavisli ekranını kullanmaya devam edecek. Ekranda ayrıca 1440Hz yüksek frekanslı bir PWM karartma desteği yer alacak.

Find X7 Pro’da yine öncülünde olduğu gibi 32 megapiksel ön kamera (Sony IMX709 sensör) ve 50 megapiksel ana kamera (Sony IMX989) yer alacak. Telefonda ayrıca 50 megapiksel ultra geniş açılı ve 50 megapiksel periskop kameralara yer verilecek. OPPO’nun yeni modelde hiçbir sensörü değiştirmesi beklenmiyor. Find X7 Pro’daki iyileştirmenin kapsamı, ek lens ve ekran parametrelerindeki potansiyel geliştirmelere bağlıdır. Cihaz, gelişmiş bir videografi deneyimi sunacak.

Sızıntıda bahsedilmese de Find X7 Pro’nun Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile gelmesi bekleniyor. Cihazın en yüksek versiyonu 16 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB UFS 4.0 depolama sunacak. Daha önceki bir rapora göre X7 Pro, 100W kablolu şarj ve 50W kablosuz şarj desteği sunabilir.

Kaynak ayrıca Find X7 Pro’nun ufak çaplı tasarım değişiklikleri sunacağını da bildiriyor, ancak bunların ne olacağı henüz detaylandırılmadı.

OPPO Find N2 Flip

Öte yandan Technopat’ın OPPO, Find N3 Flip katlanabilir telefon modeli üzerinde çalışıyor. Telefonun teknik özellikleri arasında FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 3,26 inç AMOLED kapak ekranı öne çıkıyor. Bu kapak ekranına 6.8 inçlik AMOLED bir iç panel eşlik ediyor. Dimensity 9000+ işlemciden güç alacak telefonda 16GB RAM ve 512GB dahili depolama göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu