Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Sony WF-1000XM4 Sızdırıldı!

Teknoloji dünyasında kameraları ile konuşulan Sony şimdi de kulaklık modeli ile gündemde. Sony WF-1000XM4 detayları sızdırıldı.

Şu sırala Samsung ile yakınlaşmaya devam eden Sony’den yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere Samsung bu yıl ki telefon modellerinin pek çoğunda Sony marka kameralar kullanmıştı. Kamera konusundaki iddiasından vazgeçen Güney Koreli şirket normal kameralar kullanmaya başlamıştı. Xperia serisi ile hem ülkemiz de hem de dünya da önemli bir kitleye hitap eden şirket, şimdi de kulaklık modelleri ile başarısını devam ettirmeye niyetli görünüyor. Bugün Sony WF-1000XM4 kablosuz Bluetooth kulaklık modeli internete sızdırıldı.

Akıllı telefon pazarındaki rekabet beraberin de yeni ürünlerin piyasaya çıkmasını da sağlıyor. Şu sıralar akıllı saatlere yönelen akıllı telefon üreticileri yakın da kulaklık konusunda da iddialı olacak gibi görünüyorlar.

Sony WF-1000XM4
Sony WF-1000XM4

Sony WF-1000XM4 Kablosuz Bluetooth Kulaklık Sızdırıldı

Bugün internete sızan bazı detaylar ile edindiğimiz bilgilere göre şirketin yeni bir TWS giyilebilir cihazlar için oluşturulan yeni bir videosu sızdırıldı. Reddit platformu üzerinde ortaya çıkan video da daha önce duyduğumuz bir ürün ortaya çıktı. Edindiğimiz bilgilere göre şirket şu sıralar özel bir kulaklık modeli üzerinde çalışıyor. Bu kulaklık modelinin bluetooth ile çalıştığı, aktif gürültü önleme özelliğine sahip olduğu ayrıca suya karşı da dayanıklı olduğu ortaya çıktı. 5 dakikalık şarj ile 60 dakika kullanılabilecek olan kulaklık modeli tam şarj da 36 saatlik bir süre kullanılabilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu