Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei yeni yıl hediyesi ile kullanıcılarını sevindirdi!

Bugün kullanıcılara gelmeye başlayan Huawei yeni yıl hediyesi kampanyası birçok kişiyi memnun etti. Bundan dolayı Huawei Türkiye’yi tebrik ediyoruz…

Yeni yıl geldi ve bugün de yeni yılın ilk günü. Herkesin yeni yıl ile ilgili birçok beklentisi var; ama tek gerçek beklenti sağlık olmalı diye düşünüyoruz. Yeni yıl için markalar farklı kampanyalar yaptı ve bizde teknoburada.net olarak bunları sizlerle paylaştık. 01 Ocak 2020 saat 21:00‘da ise TekoBurada Instagram sayfasından bir çekiliş yapacağız. Lütfen gerekli olan şeyleri yapın ve çekilişe katılın. Markaların yaptığı yeni yıl indirimleri genellikle yeni ürünler için geçerliydi ama bugün Huawei yeni yıl hediyesi ile tüm kullanıcılarını sevindirdi..

Huawei kullanıcılarına gönderdiği mesaj ile 90 günlük ek garanti hizmeti sağladı. Bu bizim bugüne kadar görmediğimiz bir kampanya ve hediye oldu. Markayı bundan dolayı da tebrik etmek gerek diye düşünüyoruz.

Bu mesajı almadıysanız mutlaka müşteri hizmetlerini arayarak bu durumu sorgulamanızı öneriyoruz. Bu arada şöyle bir ek bilgi verelim. Telefonunuzda bugüne kadar hiçbir hasar olmadıysa bu mesajı alamamanız oldukça muhtemel. Bu mesaj daha önceden telefonu tamir görmüş Huawei kullanıcılarına gönderiliyor diye de bir ek bilgi düşelim.

Bu vesile ile biz de tüm okuyucularımızın ve dostlarımızın yeni yılını bir kez daha kutlayalım. Yeni yılda da daha iyi ve daha güçlü haberler ile karşınızda olmaya devam edeceğiz… Sizleri seviyor ve sizlere saygı duyuyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu