Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Güncellemeleri Çılgın Atıyor!

Güncellemelere doymayan Samsung bugün de Galaxy J5 ve Galaxy J7 için Nisan 2021 güvenlik yamasını yayınladı. Cihazlar unutulmadı.

Yepyeni akıllı telefon modellerini piyasaya sürmeye hazırlanan Samsung Covid-19 nedeniyle yeni telefon çıkış tarihlerini erteleyebilir. Dün Hindistan’da piyasaya sürülmesi beklenen 5 telefon markası Covid-19 engeline takılmış ve tanıtılamamıştı. Virüs nedeniyle iPhone 12 üretimi de yarı yarıya düşersek şirketler güncellemelerine kaldığı yerden devam ediyorlar. Android güncellemelerin de başı çeken Güney Koreli şirket, bu alan da rakipsiz görülüyor. Aylardır güncellemelere doymayan şirket, bugün de Galaxy J5 ve Galaxy J7 için Nisan 2021 güvenlik yamasını yayına aldı.

Bir yandan Android 11 diğer yandan Nisan 2021 güvenlik yaması yayınlamaya devam eden şirket eski yeni telefon ayırt etmeden güncellemelerini yayınlıyor. Üç dört yıl önce piyasaya sürülen telefonlar da gelen güncellemeler ile unutulmadıklarını gözler önüne seriyorlar.

Samsung
Samsung

Samsung Galaxy J5 ve Galaxy J7 İçin Nisan 2021 Güvenlik Yaması Yayında

Hem ülkemiz de hem de dünyanın dört bir yanında satılan J5 ve J7 akıllı telefon modelleri bu sabah saatlerin de Nisan 2021 güvenlik yamasını aldılar. J5 için J530LKLU7CUD2, J7 için J730FXWS8CUD1 sürüm numarası ile yayınlanan güncelleme cihazları güvenlik açısından artırırken pek çok hatayı da çözüme kavuşturuyor. Bildiğiniz üzere Nisan 2021 güvenlik yaması Google’dan 23 ve Samsung’dan da 30 hatayı çözüme kavuşturarak daha iyi bir deneyim sunuyor. Güncelleme şuan da iki farklı telefon modeli için yayında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu