Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriPC OyunlarıTeknoloji

Diablo IV için Tarih Verildi! Efsane Geri Dönüyor

Uzun yıllardır geliştirilme sürecinde olan Diablo IV için umutlar tükenmişti. Ancak aktarılan son bilgiler oyunun geldiğini gösteriyor.

BlizzCon 2019 etkinliğinde duyurulan Diablo IV, uzun yılladır geliştirilme sürecinde yer alıyordu. Ancak Activision Blizzard’ın paylaştığı son bilgiler, beklenen oyunun çıkış tarihini kesinleştirdi. Hatta oyuna ait sinematik bir fragman da yayınlandı. İşte tüm detaylar karşınızda.

Diablo IV 2023’te PC ve Konsola Geliyor!

Diablo 3 duyuralı tam olarak 10 yıl oldu. Oldukça beğenilen oyunun devamı olan Diablo IV ise çok uzun süredir bekleniyordu. Hakkında tonlarca sızıntı geçen oyuna ait kesin nokta oyunun sahibi şirketten geldi. Şirketin paylaştığı resmi bilgiye göre, Diablo IV’ü 2023 yılında PC ve konsollarda göreceğiz. Bu bilgiye ek olarak oyunun sinematik bir fragmanı da yayınlandı.

Çok kapsamlı olması beklenen oyunun çıkış tarihinin belli olmasına yıllardır bekleyen oyuncular çok sevindi. Umarız ki Half-Life 3 de bir gün Diablo IV gibi çıkış yapar. Bu fragman ve çıkış tarihinin bilgisine ek olarak, Blizzard Entertainment başkanı Mike Ybarra şunları aktardı:

Gelecek yıl Cehennemin kapılarını açmak için sabırsızlanıyoruz – Diablo IV’ün arkasındaki yetenekli ekip, yaptıkları her şeyde oyun oynamayı ilk sıraya koyuyor ve Sanctuary’nin şimdiye kadarki en büyük ve en iddialı vizyonunu oluşturdular. Bu genişleyen dünya, franchise’ın 25 yıllık tarihinin karanlık kuyusundan derinden yararlanıyor ve oyuncu seçimi felsefesi etrafında tasarlandı ve Diablo oyuncularının daha önce deneyimlediği hiçbir şeye benzemeyen bir macera sunuyor.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu