Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Elephone E10 Su+Çikolata parasına tanıtıldı! Peki Türkiye..?

Dikkat çekici kamera özellikleri ve oldukça uygun fiyatı ile tanıtılan Elephone E10, yavaş yavaş birçok pazara giriş yapıyor. Peki Türkiye?

Yakında Türkiye pazarına da giriş yapacak olan, hatta Türkiye sitesini bile açan Elephone, bu kez de kamera odaklı yeni cihazı ile karşımıza çıktı. Karşımıza çıkmakla da kalmadı, fiyatıyla tüm ilgiyi de üzerine çekti. Aslında Nisan ayında tanıtılan; ancak haberlerimize taşımadan önce ülkemiz için bir ipucu vermesini beklediğimiz Su+Çikolata parasına satışa çıkan Elephone E10, çok yakında ülkemizde de satışa sunulacak. Distribütör olarak Arena Bilgisayar ile anlaşma sağlayan, ele.com.tr web sitesi ile de Türkçe yayınlara başlayan Elephone, özellikle kamerası ile dikkat çeken E10‘u 110 dolarlık fiyat etiketi ile pazara sundu.

Elephone E10 Teknik Özellikleri

6.5 inç HD+ (720×1560) 19:9 IPS LCD ekranı ile fiyatına göre yeterli bir görüntüyü bizlere sunacak olan E10, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama ile karşımıza çıktı. 4000 mAh bataryasının yanı sıra Mediatek Helio P22 yonga setinden güç alan cihaz, bu fiyat segmentinde bizleri heyecanlandıran USB Type-C portu ile çıkış sağlayacak. Arka tarafta dörtlü kamera kurulumunun bulunduğu E10, ön tarafta görmeye fazlasıyla alıştığımız damla çentik yapısını estetik tarafında kullanıcılarına vaad ediyor.

48MP 1/2″, 7P ana kameraya eşlik eden 13 megapiksel çözünürlüğünde 120° geniş açılı ikinci kamera, 5 megapiksel çözünürlüğünde 4cm makro çekim yapabilen üçüncü kamera ve 2 megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılayabilen dördüncü kamerası ile bu fiyat segmentinde inanılmaz bir kamera sistemi sunan Elephone E10, ön tarafta 13 megapisellik bir sensör bulunduruyor. Yan tarafa konumlandırılmış parmak izi okuyucusu ve yüz tanıma sistemi ile de güvenlik konusunda başarılı işler başaran cihaz, arka tarafında da cam bir yapıya ev sahipliği yapıyor.

Android 10 işetim sistemi ile de oldukça güncel olan E10, Elephone’nun Türkiye’ye gelmesi ile ülkemizde de satışa sunulacak. O süre zarfında, çeşitli pazarlara da giriş yapmasını beklediğimiz Elephone, ülkemize geldiğinde iyi bir giriş segment alternatifi olabilir…

Şunu da unutmamak gerekiyor, bu tarz markalar donanım konusunda fazlasıyla iyimser davransa da, malzeme kalitesi tarafında iyi işler çıkarmıyor; ancak Elephone belki de bu önyargıyı kırmak için geliyordur… Kim bilir?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu