Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSMobirollerTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Apple’a uydu yeni duvar kağıdı ekledi

Her telefonun olmazsa olmazı olan WhatsApp, Apple’a uydu ve yeni duvar kağıtlarını barındıran güncelleme yayınladı.

Apple, bildiğiniz gibi güncellemeler ile iOS işletim sistemine duvar kağıtları eklemeye bayılıyor. Şimdi de 2 milyardan fazla kişi tarafından kullanılan Facebook’un sahip olduğu WhatsApp, yeni duvar kağıtları ile güncellendi.

Güncelleme ile gelen duvar kağıtlarının yanı sıra, her sohbete ayrı duvar kağıdı ekleme özelliği de uygulamaya dahil ediliyor. WhatsApp sözcüsü bu devrim yaratan sohbete özel duvar kağıtları için “En önemli sohbetleriniz ve en sevdiğiniz kişiler için özel bir duvar kağıdı kullanarak sohbetlerinizi kişisel ve ayırt edilebilirsiniz. Bu sayede yanlış kişiye mesaj atma sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.” dedi. Evet gerçekten bunu dediler.

Güncelleme ile birlikte açık ve koyu mod ayarları için ayrı duvar kağıtları da seçilebiliyor. Bu özellik iel telefon ayarınız açıktan moddan koyu moda geçerken sohbet duvar kağıdınızın otomatik olarak değişiyor.

WhatsApp ayrıca varsayılan doodle duvar kağıdını daha fazla renkte kullanıma sunuyor. Tüm duvar kağıtlarının parlaklığı istediğiniz gibi ayarlanabiliyor.

Facebook ayrıca, kullanıcıların çıkartmalarını metin veya emoji ile aramasına ve bulmasına veya ortak çıkartma kategorilerine göz atmasına olanak tanıyan çıkartma aramasını da geliştiriyor. Ancak, çıkartma yaratıcıları tarafından yapılan bazı ince ayarlar yapılmadan iyileştirmeler işe yaramayacak.

Facebook, “Bunu kullanıma sunmaya başladığımızda, çıkartma uygulaması oluşturucularını çıkartmalarını emojilerle ve ilerleyen metinlerle etiketlemeye teşvik ediyoruz. Etiketleme sayesinde çıkartmalar kullanıcılar tarafından aranabilir.” ifadesini kullandı.

Son olarak, Dünya Sağlık Örgütü’nün “Birlikte Evde” çıkartma paketi artık hareketli çıkartmalar olarak güncelleniyor. Tüm iPhone kullanıcılarına sunulan bu özelliği App Store’dan uygulamayı güncelleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Son olarak çok yakında WhatsApp’ın Web sürümüne görüntülü ve sesli arama yapma özelliğinin geleceğini belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu