Akıllı TelefonAppleCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriiPhone

Sadece En İyilere…Altın Kaplama iPhone 15 Pro Serisi Duyuruldu

Teknolojik ürünlere altın kaplama hizmetiyle bilinen Caviar firması, iPhone 15 Pro serisini 18 ayar altınla kapladı.

Apple, bu hafta iPhone 15 serisini 4 modelden oluşacak şekilde tanıttı. Caviar adında teknolojik ürünlere altın kaplama yapan bir firma iPhone 15 Pro serisini 18 ayar altın kaplayarak tanıttı. Bu seriye ‘Ultra Gold’ adını verdi.

Telefonların fiyatına gelince iPhone 15 Pro Ultra Gold modeli 8.890 dolardan başlayarak depolama seçeneğine göre 9.890 dolara kadar çıkabiliyor. 15 Pro Max Ultra Gold modeli ise 9.670 dolardan 10.390 dolara kadar fiyatlandırmaya sahip.

Altın rengini sevmeyen zenginler için Ultra Black modelini de tanıtan firma, iPhone 15 Pro Ultra Black’in başlangıç fiyatı 8.060 dolardan 9.060 dolara kadar çıkabiliyor. iPhone 15 Pro Max Ultra Black ise 8.840 dolardan başlıyor ve en pahalı modelin fiyatı 9.560 dolara kadar çıkıyor. Ultra Black modelinde ayrıca Apple logosu 24 ayar altından yapılmış ve kasası PVD titanyum kaplamaya sahip.

Caviar firması Ultra Gold ve Ultra Black modellerinin yanı sıra iPhone 15 Pro ve Pro Max’in Titan Black, Starry Night ve Dark Red versiyonlarını da duyurdu.

Titan Black modeli de havacılık titanyum gövdesine sahip ancak arka kısmındaki Apple logosu Van Cleef & Arpels’in siyah sedefinden yapılmış. Koyu Kırmızı ve Yıldızlı Gece modelleri de aynı Apple logosunu taşıyor ancak farklı kasa tasarımlarına sahip.

Yıldızlı Gece versiyonunun şasisi, Van Gogh’un “Yıldızlı Gece” tablosunu andıran bir desene sahip olan menekşe rengi elyaflarla dövme karbon kompozitten yapılmıştır. Koyu Kırmızı gibi Yıldızlı Gece modeli de benzersiz mermer karbon tasarımıyla geliyor.

Firmanın iddialarına göre bu beş modelin her birinden yalnızca 99 adet üretilecek. Bir telefona bu kadar yüksek fiyatlar vermeyi göze alanlar için linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu